2777
2789

سلام دوستان

من امروز روز نهم انتقالمه

بار دوم هست كه ميكرو ميكنم

چندروزي هست كه پاهام به شدت يخ ميكنه

حتي جوراب ميپوشم و زير پتوهم ميبرم سرده

شنيدم يخ كردن پاها يعني انتقال منفيه

كسي چيزي شنيده؟؟؟؟ صحت داره؟

گاهي حالتهاي پريودي هم دارم

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

ممکنه هم حامله باشی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد از ای وی اف پاهام یخ میشد طوری که جوراب پشمی میپوشیدم می فام زیر پتو. اتفاقا اگر انتقال مثبت بشه پاها یخ میکنه. علایم دیگه هم مثل جوش های ریز توی صورت اطراف چانه و پیشونی، تنگی نفس و اینا هم احتمالا داشته باشی

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
من دو ماه پیش همین حالتارو داشتن متاسفانه منفی شد ولی به نظرم مربوط به داروهاست

پس شايد براي منم منفي شه😔😔😔

چندجا خوندم نوشته بودن منفي شدن

گفتم خودم تاپيك بزنم از اطلاعات دوستان استفاده كنم🌹

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
هیچ ربطی نداره.نتیجه هرچی باشه حالت های الان ات چیزی رو نشون نمیده ایشالا ک مثبته🥰🥰

ممنون عزيزم🙏🏻🌹

التماس دعا

سلام عزیزم ، شما بعد از سردی پاهاتون ، انتقال تون مثبت شد ؟؟

سلام گلم

مثبت شدم شكرخدا

اما بعدش متوجه شدم خيلي ربط نداشته

انشالله براي شماهم مثبت بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻