2777
2789

من بچه که بودم خیلی لاغر بودم ، ژن بدنم اینطور بوده ، کلا خانواده بابام ژن لاغری داره 

ولی هر کس منو میدیده میگفته وای چقدر لاغره 

مامانم تصمیم میگیره من ببره پیش دکتر ، دکتر که میریم میگه این ژن بدنش همینجوری هست تغییر نمیکنه 

مامانم میگه نه این باید تپل بشه 

یه سری داروهایی به من میده که اصلا برای سن یه کودک مناسب نبوده و این دارو ها قاچاق بود و غیر قانونی 

من این دارو ها رو خوردم بازم چاق نشدم 🙂😂 دکتر گفت بعد یه مدت رو بدنش تاثیر میزاره 

الان دارم چوب اون دارو های کثیف و آشغال میخورم 

بلوغ زودرس گرفتم ، موهام ریخت ، سیستم ایمنیم ضعیف شد ،مشکلات هورمونی که بخاطر اون دارو ها هست 

🥲🥲🥺 و اضافه وزن شدید بخاطر اون دارو ها 

کاش ویتامین بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی بدن اینا.  عمم به دختر عمم از این دارو ها داد هورموناش بهم ریخت پاش ده سانت از اون یکی اش کوتاهتره. سینه هاشم خیلی بدجور شده. واقعا دوستان طرف این چیزا نرید خلقت خودتون رو بپذیرید

صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ   هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم 
دهن مردم رو باید گوه گرف تا زر نزنن ک این لاغره یا چاق بتوچه خب

😭بخدا اینقدر خوشگل بودم 

چشام آبی 

موهام بور 

پوستم خیلی سفید نبود ولی سیاه هم نبودم 

تازه اونقدرام لاغر نبودم 

خیلی نقلی بودم😭😭

منم بخاطر داروهایی که برا موهام میخورم دارم چاق میشم ینی بعدش بدنم داغون میشه؟

دارو که داخل داروخونه باشه و تایید پزشکی داشته باشه چه اشکال داره 

ولی این دارو های من غیر قانونی بود ، قاچاق بودن

اشکالی نداره عزیز الان با ورزش و رژیم بدنت درست کن 

منم اینجوری بودم فوق العاده لاغر بچم حامله شدم ۴۰ کیلو بودم بعد زایمان باز فرت ۴۰ شدم ژن ادم این مدلی باشه هیچ چیزی عوض نمیکنه 

بعد کرونا به خاطر دگزا که زدم کمی چاق شدم ولی باز دارم بر میگردم به وزن قبلی 😖😖😖😖😖

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......