2777
2789
عنوان

علت بدبختی من که الان دارم چوبش میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 45 پست
دارو که داخل داروخونه باشه و تایید پزشکی داشته باشه چه اشکال داره  ولی این دارو های من غیر قان ...

خدا خیر نده اون دکترو الان تحت نظری دارو مصرف میکنی تا هورمونات تنظیم شه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭 خیلی رو بدن تاثیر میزاره 

خوبه والامامانت به فکرت بوده منم بچگیم همینجوری بودم مامانم پیشه یه دکترم منونبرد

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
رفتم اثر نداشته  این حسابی بدنم داغون کرده  خود مامانم خیلی پشیمونه

از بدنت میاد بیرون فقط ورزش و رژیم بگیر ذاتت لاغر باشه بر میگردی به حالت قبل

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
همین لاغر عاالی هست

نه بابا کجاش خوبه 

مخصوصا صورتم حسرت به دل شدم یذره صورتم پر بشه 

اگر چاق بشم میره تو شکمم یک عدد ادم لاغر با شکم میشم🤣🤣🤣

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اشکالی نداره عزیز الان با ورزش و رژیم بدنت درست کن  منم اینجوری بودم فوق العاده لاغر بچم حامله ...

قرصای ویتامینی خوردی؟ من برا موهام کلی ویتامینی وامپول داده بهم با همینا دارم چاق میشم حالا نمدونم بعد برمیگرده وزنم به قبل یا ن....

خدا خیر نده اون دکترو الان تحت نظری دارو مصرف میکنی تا هورمونات تنظیم شه؟

😭😭 نمیبرنم دکتر تا بهم دارو بده 

الان این ماهه پریود نشدم دلدرد شدید دارم ولی دکتر نمیبرن

نه بابا کجاش خوبه  مخصوصا صورتم حسرت به دل شدم یذره صورتم پر بشه  اگر چاق بشم میره تو شک ...

شیرخشک نیدو بزرگسالان بگیر بخور خیلی توصورت تاثیر داره من پارسال خوردم یکسری صورتم گرد شده بود😂

قرصای ویتامینی خوردی؟ من برا موهام کلی ویتامینی وامپول داده بهم با همینا دارم چاق میشم حالا نمدونم ب ...

نه بابا با ویتامن و .. اصلا چاق نشدم 

کرونا که گرفتم دگزا هشت تا زدم و رسیژن توی شکم همونا باعث ورم و چاقیم شد ۱۰ کیلو چاق شدم خدا رو شکر الان داره بادم میره و برمیگردم رو وزن خودم

خوبه والامامانت به فکرت بوده منم بچگیم همینجوری بودم مامانم پیشه یه دکترم منونبرد

😭😭😭 بهتر که نبرد 

من از دست مامانم شاکی نیستم چون حق داشته منو ببره دکتر

شیرخشک نیدو بزرگسالان بگیر بخور خیلی توصورت تاثیر داره من پارسال خوردم یکسری صورتم گرد شده بود😂

عه ولی خیلی بدمزه هست شیرخشک

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

اصلا نمیتونم بخورم دکتر یه پودری داده بود عین شیر خشک  اصلا نتونستم لب بزنم کلا شیر نمیتونم تحمل کنم