2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا توضیح بیشتر بدهید دقیقا چیکار باید کنیم؟ فوم؟

ببین تخم مرغت رو با گواش رنگ کن بذار خشک بشه 

بعد گل پارچه ای خرازی ها بگیر می تونن گلش از این فومی ها باشه رنگش با رنگ تخم مرغت در تضاد باشه و بچسبون بالای تخم مرغت 

بعد با ربان روش رو تزیین کن  

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
عه،ینی پسر منم الان سه سالشه می‌تونه خوب رنگ کنه؟ با رنگ انگشتی یا چی دادی رنگ کنه؟

آبرنگ دادم دستش خیلی هم خوشگل شد فقط بهش امر و نهی کن ولش کن هر کاری دوست داره بکنه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

عزیزم اونجا نخواستم بگم گفتم یه موقع شناسایی میشم شاید تو سایت باشه بفهمه اما کسی که پدر شوهرش رحمت خدا بره بعد زنگ بزنند به پسرش خبر بدن که پدرت فوت شده بعدهمین خانم‌ سر صدا کنه که چرا نصف شب خبر دادن حالا فوت کرد که کرد عمر خودش کرده بود چرا مارا زا به راه می‌کنند واقعا این آدم ارزش داره من خیلی رفتارها ازش میبینم که در شان یه انسان نیست برا همین دلم نمیخواد براش هیچ کار کنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شما همان هستی که جاری اش زنگ زده بود کمک؟ واقعا چنین حرفی زده؟

بله همونم 

بله قشنگ همچین حرفی زده و به خواهر شوهرم گفته اگه توراه که داریم میایم اتفاقی بیافته برامون ولت نمیکنم چرا خبر فوت بابات و بی موقع به داداشت گفتی خب اون بنده خدا باباش یه دفعه بدون هیچ دلیلی فوت میکنه ایست قلبی میکنه شوکه میشه ناراحت چیکاررکنه به داداش هاش خبر میده این یه طور بگم عزیزم از خدا بی خبره فکر میکنه مرگ و غم و غصه فقط برا همسایه هست اینه که دلم وازش چرک میکنه دوست ندارم اصلا باهاش رفت وآمد کنم  

بله همونم  بله قشنگ همچین حرفی زده و به خواهر شوهرم گفته اگه توراه که داریم میایم اتفاقی بیافت ...

اهان باورم نمیشه چه بد 🥲 . ببخشید بنا بر فضولی نباش همسرتون هم همین نظر را دارند؟ 

بله همونم  بله قشنگ همچین حرفی زده و به خواهر شوهرم گفته اگه توراه که داریم میایم اتفاقی بیافت ...

چقدر نام کاربری تون باحال 🤭 من عاشق همانی ام که گذاشتید الان برای بیماری ام نمی توانم بخورم

اهان باورم نمیشه چه بد 🥲 . ببخشید بنا بر فضولی نباش همسرتون هم همین نظر را دارند؟ 

همسرم چیزی نمیگه اما اونم میشناستش گذاشته به عهده خودم 

چقدر نام کاربری تون باحال 🤭 من عاشق همانی ام که گذاشتید الان برای بیماری ام نمی توانم بخورم

آخه چرا عزیزم مشکل گوارشی دارین