2777
2789

سلام میخاستم بدونم کسی تا حالا آرایشگاه فلورا تو هاشمیه رفته یا عروسیش اونجا بوده کارش با نمونه های یکیه 

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تا حالا نرفتم ،قصر عروس  زیاد دیدم برن

قصر عروس کجاست کارش خوبه خودتون رفتین اونجا

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
بستگی به پولی که میدی داره یکیو خوب درست میکنه یکیو ساده 

خیلی پولکیه زنه و بداخلاق ولی اگه هزینه کنی کارش حرف نداره

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
خیلی پولکیه زنه و بداخلاق ولی اگه هزینه کنی کارش حرف نداره

میشه آدرسش بدین 

قیمتش چ حدوده

میشه آدرسش بدین  قیمتش چ حدوده

آره الان آدرس دقیقشو بهت میگم 

ببین من آرایشگرم مریم خواجویه کارش حرف نداره بهتره خودت نمونه کاراشو ببینی اخلاق خودشو هنرجوهاش عالی هزینه هم نسبت به قصر عروس به صرفه تر 

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
کسی نیست 

خانومی یه تاپیکی داشتین درباره بیحسی و کرختی یه سمت بدنتون تاپیک قفل بود مجبور شدم ابنجا پیام بدم شرمنده😊میخواستم بدونم چقدر زمان برد تا بهتر شدین؟دارو استفاده کردین؟یا علتش چی بود؟منم نزدیک ۲۰ روزه سمت چپم کرخت میشه دکتر مغز و اعصابم رفتم گفت از اعصاب و استرسه ولی خیلی نگرانم،لطفا ج بدین

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘