2777
2789

ندارم😭

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

من بیست و سه تا مرغ و یه خروس دارم 

نمیشه اسم همشونو بگم چون زیادن فقط خروسمو میگم اسمش دیاباته س 

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نژاد گربتون چيه ؟؟

منم دلم ميخاد ي پرشين بيارم ولي از نگهداريش ميترسم

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

من گربه دارم منتها تو خونه راهش نمیدم تو حیاط براش لونه گرم و نرم درست کردم 

میرم هرروز باهاش بازی می‌کنم و غذاشو میدم 

خیلیم گوگولیه اسمش رو گذاشتم دارچین چون چشاش مث دارچین و زرده خودشم

نژاد گربتون چيه ؟؟ منم دلم ميخاد ي پرشين بيارم ولي از نگهداريش ميترسم

گربه ها بی دردسرترین حیوون خونگین. مخصوصا پرشین. همش خوابه

میاد کنارت میخوابه خرخر میکنه تا صبح😍😍😍😍

من پرشین مشکی دارم

گربه ها بی دردسرترین حیوون خونگین. مخصوصا پرشین. همش خوابه میاد کنارت میخوابه خرخر میکنه تا صبح😍😍 ...

ووويي چ خوووب 

يكم ازش ميگيد 

ماهي چقد خرجشه 

اذيت خاصي نداره 

ميشه در روز ساعتي تنها باشه

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
ووويي چ خوووب  يكم ازش ميگيد  ماهي چقد خرجشه  اذيت خاصي نداره  ميشه در روز س ...

آرههههه بابا میتونی راحت تنهاش بذاری

دسشوییشم توی خاک مخصوصش انجام میده 

ماهی یک و خورده‌ای تقریبا خرجشه

خیلی هم لوس و جیگره