2777
2789
عنوان

من معلم شدم 🥰

403 بازدید | 14 پست

هزاران بار خداروشکر میکنم که به آرزوی قلبی خودم رسیدم و بعد از سالها تلاش و درس خوندن و تحمل شرایط سخت ، خدا دلمو شاد کرد.

روزی که فهمیدم قبول شدم ۱۸ دی ۱۴۰۰ بود ولی فرصت نکردم همون تاریخ ثبتش کنم الان ثبت کردم تا هروقت دیدمش یاد اون روز خوب بیفتم.

امیدوارم همه به آرزوی قلبی خودشون برسن

آمین یا رب العالمین.

خدارو شکر عزیزم مبارک باشه 

به امید خدا همه ی کسایی که درس میخونن و تلاش میکنن نتیجش ببین 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی گلم نیمسال دوم هسی؟؟رتبته و رشته لطفا

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

به به 😍

ب سلامتی 

موفق باشی

منم خیلی دوست دارم دبیر زیست شم. 

از طریق آزمون استخدامی؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ازمون استخدامی قبول شده بودم عزیزم

خیلیم عالی

منم سال بعد آزمون میدم

خیلی سخته؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نه منابع رو بخون تست های ارشد رو کار کن سخت نیست  انشالله قبولیت عزیزم

انشالله

موفق باشی عزیزدلم

دعا کن منم بتونم قبول شم

ازمون استخدامی قبول شده بودم عزیزم

سلام عزیزم بسلامتی روزی چن ساعت درس خوندین ؟از کی شروع کردین؟چن وقت درس خوندین؟چه کتاب هایی خوندین؟ممنون میشم توضیح بدین چون من چند سال از درس فاصله گرفتم ولی خیلی دوست دارم ،در آزمون شرکت کنم،و استخدام بشم💔