2777
2789
عنوان

چاالش💫نقطه مشترکمون با سلبریتی ها💫 بگین ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😂🤷‍♀️

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
هانده ارچل رو دوست دارم و تاریخ تولدم با ی خواننده کره ای گویا بی تی اس فکر کنم، یکیه.

واااو چه زیبا 

مثه من با کیم سوکجین 

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

من خیلی از رفتارام شبیه رهام هادیانه 😑😐

مثل اون شعر میگم مثل اون نقاشی میکشم  ،ساز مورد علاقه اونو میزنم ،حتی یه زمانی داروخونه کارکردم،حتی درونگرا هستم 

موهامم بلنده😂

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

احسان علیخانی

هر دو طناز.حاضر جواب .خوش خنده.دیوانه😂😂😂

یه بار یکی از دوستام تو یکی از عکسا گفت خنده هاتون شبیه به همه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خوب راستش من خیلی شبیه هانده ام 😂😎 هر چند خوشگل ترم ولی خوب دیگههه.......🥲 اخلاقمم نظیر نداره 😝 ...

صدرصد همه خوشگلن😍

بلییی😌

اينكه مثل سلنا دوقطبي دارم اينكه مثل سلنا رو دستم تاتو نقطه ويرگول دارم كپي يه بازيگر ايراني ام ال ...

چقدزیاده نقطه اشتراکت باهاش احیانا خودش نیستی؟😁😂

من خیلی از قیافش خوشم میاد

من میگن خیلی شبیه اون دختره لیلا تو فیلم تنهایی عه لیلام  فک نکنم بدونید کیه ولی صورتامون دقی ...

تنهایی لیلا؟

عکسم پخش میشه من از این چیزا وحشت دارم گفتم که خودم بنظرم شبیهش نیستم ولی اطرافیان میگن به نظرم بی ...

هانده صورتش مربعه نه گردی نیم رخ ب درد کی میخوره اصلا قابل شناسنایی نیس ب ی عکس از لب یا چشم یا بینی بده

ایران همیشه عزادارم تسلیت🥲💔🖤وطنم به کدام غمت بگریم💔