2777
2789
عنوان

چاالش💫نقطه مشترکمون با سلبریتی ها💫 بگین ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 149 پست
تنها نقطه ی مشترک منو هری پاتر اینه که جفتمون عینک میزنیم:'))))

واوو انقد ریز بینانه نگاه نکردم پس منم نقطه اشتراک باهاش دارم و با خیلییی یایه دیگه😶😂😂✌

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که میگن شبیه فلان سلبریتی هستیم لطفا عکس خودشونو بزارن

بله کاملا موافقم😌

شنیدن کی بود مانند دیدن😌😂

والا تو اطرافیان بعضیا میگن شبیه هانده ارچلی ولی خودم چیزی حس نمکنم

رو بازیگرا شناختی ندارم😂😂 فقط از رو فیلماشون میگم این همونی که تو فلان فیلم بود

اسمشونو نمدونم😂😂تلاشیم برا فهمیدنش نمکنم

واایییی خوش بحالتتت😁😂😂😂

شوخی کردم من فوقش شبیه پنجعلی باشم😂✌🏻

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
من والچبن سانگوو باریش اردوچ تویک ماه هستیم بازیگر های مورد علاقم

واااو عاولیی

چرا من سلبریتی مورد علاقه ندارم

جدا؟هیشکی؟

ی لحظه فک کردم عکسشوگذاشتی😐😂😂😂

بروحتماشاید دخترشی🤨😂

نیستم ک☹️☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اگه متاهل نیستی با این تعریفات واست خاستگار دارم😂😂😂💋(شوخی)ناراحت نشی🥰

نه بابا ناراحت نمیشم 🥲😁 مجردم😂😝

ولی بزارید راستگو باشم😄 اخلاقم خیلی شبیه احسان علیخانیه😔😂 بقیه هم گفتن، 😂🥲 آبانی ام مث خودش🤧😂چهرم یکم شهرزاد کمال زاده🥲😅😁

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
والا تو اطرافیان بعضیا میگن شبیه هانده ارچلی ولی خودم چیزی حس نمکنم رو بازیگرا شناختی ندارم😂😂 فقط ...

نصف ایران میگن این رو یه عکس نیم رخ بده

ایران همیشه عزادارم تسلیت🥲💔🖤وطنم به کدام غمت بگریم💔