2777
2789
نه اتفاقا از ۵ سالگی خداشناس بودم . نماز قران و.... یه رابطه عمیق با خدا .  ولی امضام هس . کل ...

خدای واقعی رو نشناختی! اون کارها صرفا عادت بوده برات. بینش ایجاد نکرده

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام ما همسرش ۵ سال بوده بهش خیانت میکرده، با اینکه از هیچکدوم از طرفین خوشم نمیامد اما امروز دلم برای شوهره سوخت. اصلا از خانمش توقع نداشتم، اصلا بهش نمیومد چطور تونست. الانم خانمه رفته صیغه ی اون یکی شده که اونها هم در مراحل طلاق هستن.

واین نیز بگذرد....

خدای واقعی رو نشناختی! اون کارها صرفا عادت بوده برات. بینش ایجاد نکرده

شما حوزه درس خوندی ؟یا علمی داری از ایات و...؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شما حوزه درس خوندی ؟یا علمی داری از ایات و...؟ 

بپرسید بلد باشم در خدمتتون هستم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

عزیزم به خاطر این هست که خدا رو فراموش کردیم 

قطعا خیلیا با نظرم مخالف هستن ولی با شعار روشنفکری 

تمام فکر و ذهن ما شده لایک و استوری و ارایش و مد و رل و کراش و ترویج روابط غلط و نامشروع

گناه های کبیره روز به روز بیشتر رواج پیدا میکنن و عادی شدن

تهمت و غیبت و دروغ جزئی از زندگی ما شده

آبروی همدیگرو میبریم

نماز ،قرآن ،امام زمان مون ،خدا، جایگاهی ندارن تو زندگی ما

به فقرا کمک نمیکنیم

امر به معروف و نهی از منکر شده یه چیز خنده دار 

کسی برای کسی دل نمیسوزونه

از ناراحتی بقیه خوشحال میشیم 

می بینیم کسی داره اشتباه میره ولی دستش و نمی گیریم

رحم نمی کنیم و خدا به ما رحم نمی کنه

رشوه یا به اصطلاح شیرینی، ربا ،پول حروم، جز لاینفک زندگی ها شده

برای همین تجاوز زیاد شده ،خودکشی زیاد شده،قتل زیاد شده،جنگ زیاد شده💔

عزیزم به خاطر این هست که خدا رو فراموش کردیم  قطعا خیلیا با نظرم مخالف هستن ولی با شعار روشنفک ...

خیلی ناراحتم خیلی دقیقا راست میگید من خودمم فراموش کردم قبول دارم حالم از خودم و زندگیم بهم میخوره 

خیلی ناراحتم خیلی دقیقا راست میگید من خودمم فراموش کردم قبول دارم حالم از خودم و زندگیم بهم میخوره&n ...

عزیز دلم ممکنه ما خدارو فراموش کنیم ولی اون که فراموشمون نمیکنه فداتشم

خودش گفته بندگانم نمی دونن چطوری انتظارشون رو می کشم و شوق برگشتشون رو دارم 😍

هیچ وقت دیر نیست یه قدم به سمتش بردار ببین چطوری صد قدم به سمتت برمیداره 🌱

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده❤

بپرسید بلد باشم در خدمتتون هستم

درمورد معامله با خدا ‌

من معامله کردم خدا قبول نکرد. حاجتمو نداد :(

این درسته ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

درمورد معامله با خدا ‌ من معامله کردم خدا قبول نکرد. حاجتمو نداد :( این درسته ؟ 

حتما ریپلایم کن یا بیا یه تاپیکام صحبت کنیم. امروز نمیتونم