2777
2789

سلام دوستان من در ماه ششم بارداری هستم و دوروز گذشته با ماستم زیره خوردم و به درد شدید قاعدگی افتادم طوری که هر لحظه منتظر خونریزی بودم 

دوروز گذشته و درد من همون شب بعد از چهار ساعت ساکت شد امروز خیلی اتفاقی در اینترنت خوندم که زیره بسیار خطرناکه و باعث سقط جنسن میشه 

بسیار ترسیدم و وحشت کردم 

به نظرتون وضعیت من چی میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش هفتمه خانمی تا کی بفهمم سقط نشده؟و خطر رفع شده

دو هفته دیگه برو سونوی تشکیل قلب اصلا نگران نباش معمولا چون سن حاملگی کمه اگه سقط میشد سریعا به خون ریزی میفتادی پس حتما سقط نشده و خدا حفظش کرده

گاهی فقط گوش باش
دو هفته دیگه برو سونوی تشکیل قلب اصلا نگران نباش معمولا چون سن حاملگی کمه اگه سقط میشد سریعا به خون ...

شنبه وقت سونو دارم برای رصد کیسه ی حاملگی و صحت داخل رحم ،به نظرتون نشون میده؟

شنبه وقت سونو دارم برای رصد کیسه ی حاملگی و صحت داخل رحم ،به نظرتون نشون میده؟

آره ان شاالله 

ولی خب یکم زود نوبت گرفتی 

چون معمولا دو هفته ای سن بارداری طبق سونو تا طبق آخرین پریودی کمتره 

برا من که رفته بودم 7 هفته بود صدای قلبشو شنیدم

گاهی فقط گوش باش
مگه شنبه تو سونو قلب و نمیبینن؟

معمولا صدای قلب از 6 به بالا تو سونو شنیده میشه زودتر بری ممکنه شنیده نشه و استرس بگیری البته تو 5 هفته هم پیش اومده شنیده بشه

گاهی فقط گوش باش