2777
2789
عنوان

نبود شیر الکر

174 بازدید | 17 پست

سلام، شیر الکر نیست، دو تا سوال دارم، اول اینکه وقتی نئوکیت به بچه هاتون نساخته و الکر دادید، الان چی جایگزین کردید و دوم اینکه دلیل جمع آوری ی ماده فاسد بیان شده، آیا واقعیه؟ و بچه های ما که تا الان خوردند از کجا معلوم که شیر مشکل دار نخوردند، واقعا خیلی نگرانم

سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نوشته بودین بچه تون حساسیت به پروتین گاوی داشته خواستم امکانش باشه کمکم کنی. علایم پسر شما چی بود و شکر خدا کی درست شد? علامت پسر من فعلا خلط در مدفوع هست و دکتر بهش شیر پپتی داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نو ...

سلام، برای ما هم همین بود و اندکی علائم پوستی  مثل کمی خشکی پوست، دکتر درست عمل مرده، باید مرحله به مرحله  شیر رو رژیمی کنه تا بفهمه. البته ما یک نوع خاص از آز مدفوع هم داریم، کلپروتکتین رو می سنجید و بالا بودنش نشون داد که شدت حساسیت دخترم خیلی بالاست.

شکر خدا خوبه بد نیس. بله میخوره چون‌من از اول سمیلاک کامفورت میدادم عادت داشت به شیر تلخ بعد که دکتر ...

خداروشکر عزیزم،خدا ببخشه بهتون،زیر سایه تون به سلامتی بزرگ بشه،ممنونم که وقت گذاشتین و جواب دادین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹🌹

ممنونم گلم خدا ببخشه به شمام دختر عزیزتون رو. گلم تو یکی از تاپیکات گفتی ازمایش ige دادی. چرا دادی ؟

ممنونم،سلامت باشین،آزمایش ige تست ایمونوگلوبین نسبت به پروتئین گاوی هستش که اگه از حد نرمال بالاتر باشه،نشان دهنده ی حساسیت هست،و واسه دختر من نرمال بود ولی کاملاعلائم آلرژی رو داره،دکترش گفت خیلی قابل استناد نیست

ممنونم،سلامت باشین،آزمایش ige تست ایمونوگلوبین نسبت به پروتئین گاوی هستش که اگه از حد نرمال بالاتر ب ...

بله عزیزم من خودم کادر درمانم میدونم مال چیه فقط شما چرا اینو دادی ؟ اخه اصلا تو الرژی کاربرد نداره که . خودت دادی یا دکتر نوشت برات