2777
2789

خیلیا هستن شهرهای تفریحی مث شمال هستن خیلیا شهرهای توریستی مث اصفهان 

خیلیا شهرهای زیارتی 

قطعا ههمون از این جور مهمونداریا زخم خوردیم 

خودم شده عید خاستم برم سفر ی عالمه مهمون ریخته سرم تا ی هفته پذیرایی بشور بسابو سرویس دادن 

شبا هم از خستگی هم از شلوغی خونه و معذب بودن خابم نمیبرد برا اونا خاطره خوش شد واسه ما بد

جدا از هزینش واقعا خستگیش ادمو کلافه میکنه

کرونا هم ک دیگه عادی شده و خیلیا اصلا در نظر نمیگیرنش 

اگ خاطره دارید بگین چ خوبه فرهنگ سازی بشه اگ قصد سفر دارن هزینه هتل و خرج خورد خوراک رو هم درنظر بگیرن برن مسافر خونه نه اینکه بندازن گردن کسی دیگه 

عید ک میشه همه خسته از سال گذشته هستن همه ب استراحت و تفریح نیاز دارن 

من نه تجربه مهمانداری این مدلی دارم نه مهمونی رفتن این مدلی تمام لطف سفر به هتلشه😍

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دست رو دلم نذار ک خون. از وقتی یادم میاد خواهربرادرای بابام رسمش کردن ک عید حتمن شهرماباشن. و الان همشون چنتا پبچه و حتی عروس و دوماد و نوه دارن باز هفتاد هشتاد نفری میریزن خونمون تواین گرونی ک توخرج خودمونم موندیم. کرونا بماند

منم همینه وضعم..۷ تا جاری شهر دیگه دارم.فقط یکیشون شعور داره وقتی میاد شهر ما از قبل جا رزرو میکنن.یه وعده در حد مهمونی میان خونمون و میرن.اگه خیلی اصرار کنیم شبش وایستن.بقیشون همون هتلی که شما میگی😒

الحمدلله رب العالمین❤

ما میرفتیم اصفهان ولی همه خرید و خورد و خوراک با خودمون بود....فقط روز اول که تازه میرسیدیم اونا شام یا نهار میدادن.....وگرنه همه خرج یا خودمون بود......گناه نکردن که خونشون تو شهر توریستیه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
منم منظورم میزبان بود گلم ینی اینکه میزبانها اگ حرفی دارن بگن

میزبان ها صدبارم اینجا شکایت کنن تا وقتی یاد نگیرن حرفشونو محترمانه به بقیه بگن شرایطشون تغییر نمیکنه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
من بدم میاد،طفلک برادر شوهرم همه میریزن خونش یه هفته کمتر میمونن

من خودم شهر بزرگ و توریستی هستم برای تفریح برای کار برای مریضی و دکتر رفتن همیشه مهمون چند روزه دارم 

خب درسته اداب مهمونداری رو بجا میارم و ولی واقعا اون چند روز له میشم از خستگی و هزینش 

طفلک خالم ...از اول جوونیش ک شوهرکرد و رفت تهران تاالان ک ۵۰سالشه همیشه خدا مهمون داره ...اگه هم حرفی بزنه تازه محکوم میشه به بیشعوری و خسیسی ...واقعا خیلی سخته خدا قدرت و صبرشو به همچین ادمها بده و اونایی هم ک میرن خونه این افراد سعی کنن حداقل دو روز بیشتر نمونن

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...