2777
2789

دختر من کل تابستون رو به بطالت و گوشی بازی گذروند

معتاد گوشی شده رسما

ریاضی هم تعریفی نداره

چطور میتونم این موارد رو سر و سامون بدم؟

امیدی به قبولیش هست؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من دهمم امسال قبول شدم سمپاد

نهم هستن دختر شما؟

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهمم امسال قبول شدم سمپادنهم هستن دختر شما؟

بله

شما نهم بودی، کلاسی ، آزمونی، چیزی شرکت کردی؟

چه کتابایی خریدی؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
امسال داره میره نهم

نه اتفاقا هیچ مشکلی پیش نمیاد من به شخصه میتونم بگم نهم چکیده‌ ای از هفتم و هشتمه‌،نهم برای من خیلی راحت تر از هشتم بود اما باتوجه به اینکه اومدن خیلی نهایی هارو سخت کردن یکم دقت می‌خواد وگرنه سخت نیست ،و نهایی ها اینطورن که هر سال ی درس و سخت میکنن پارسال علوم بود امسال ریاضی،بقیه حتی فارسی و علوم خیلی راحت بودن امسال من با اینکه فقط شب امتحان خوندم معدلم ۱۹،۹۴شد

بلهشما نهم بودی، کلاسی ، آزمونی، چیزی شرکت کردی؟چه کتابایی خریدی؟

من از تابستون میخوندم ولی خیلی از دوستام که نمونه حتی تیزهوشان قبول شدن از مهرماه شروع کردن

برا هوش کلاس های رحمان آقایی شرکت کنه آنلاین هست 

یه کتاب کار کنه اما کامل کار کنه و چند بار بخونه

آی کیو جامع تیزهوشان

اسمارتیز و کمپلکس برا هوش

برا زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی هم حضوری کلاس میفرستم از مهرماه فقط برا تستی ریاضی کلاس رفتم

اگه بخونه دیر نیست فقط از تعطیلات عید باید نهایت استفاده اش رو بکنه خیلی ها رو ميشناسم تو این مدت از خیلی ها جلو افتادن و برعکس

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

ببخشید سمپاد منظور همون تیزهوشانه؟

بله سه تا اسم داره 

سمپاد 

فرزانگان 

تیزهوشان 

همشون یکین 

چطور علاقمندش کنممتاسفانه خیلی وابسته فضای مجازی شدهچطور ترکش بدم

اول اینو بگم قرار نیست اگه قبول نشد دنیا به آخر برسه

من خودم سمپاد درس خوندم از لحاظ آموزشی برتری خاصی نسبت به بقیه مدارس نداره فقط جو رقابتی هست که به یه عده کمک میکنه و اعتماد به نفس بقیه هم له میشه 

بهترین راهش کنار گذاشتن کامل گوشیه

البته با رضایت خودش

من برای کنکور همینکارو کردم و راضی ام

نه اتفاقا هیچ مشکلی پیش نمیاد من به شخصه میتونم بگم نهم چکیده‌ ای از هفتم و هشتمه‌،نهم برای من خیلی ...

وایی واقعا؟ 

خیلی بقیه اطرافیان که دهم میرن ترسوندن آدمو 

میگن خیلی سخته و از همون اول باید بخونی 

حتی باهوشا میگفتن نهم نیاین کلا از شدت سخت بودن 

واقعا اینطوریه؟ خیالم راحت شد واقعا، من کلا درسا رو میخونم و واسه شب امتحان نمیزارم نگران نباشم پس؟

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من از تابستون میخوندم ولی خیلی از دوستام که نمونه حتی تیزهوشان قبول شدن از مهرماه شروع کردنبرا هوش ک ...

عزیرم ببخشید دوباره مزاحمت شدم میگم دخترمن میره چهارم ،از الان چکارکنم که ششم تیزهوشان قبول بشه؟راهنمایی میکنی لطفا ممنون میشم 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

عزیرم ببخشید دوباره مزاحمت شدم میگم دخترمن میره چهارم ،از الان چکارکنم که ششم تیزهوشان قبول بشه؟راهن ...

برا ششم قبولی خیلی راحت تره 

از چهارم کلاس نذارید از پنجم شروع کنه چون از چهارم خسته میشه کم میاره

کلاس های رحمان آقایی عالی هستن برا هوش

کتاب هم ایشون معرفی میکنن ولی باز اسمارتیز و کمپلکس عالی هستن براش