2777
2789

من ۱۷ سالمه قدم ۱۶۵ وزنم ۷۰ تا پارسال ۶۲ بودم یهو زدم پرخوری دیگ وزنم رفت بالا 

رژیم جنرال موتورز چطوره یا کسی رژیم تو یک ماه سراغ داره ک برسم به وزن ۶۰ ؟ مرسی عزیزان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه گل؟۱۰کیلو ؟میدونی پوستت چه بد میشه اگه از این رژیما بگیری 

من خودم تو ۶ماه تازه ۱۶کم شدم 

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

کالری شماری کن 

روزی حداقل  هزار تا کالری بگیر تا ۱۲۰۰اینا 

خیلی زود لاغر میکنی 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

این رژیماهم هست ولی پرخطر 

کتوژنیک‌ 

رژیم آب 

و......

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

راستی با کالری شماری یه ماهه ده کیلو کم نمیکنی ها اما عوضش به خودت هم آسیب نمیزنی 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

فقط دلم میخاد از این وضع بیام بیرون خیلی دارم چاق میشم 🥲💔

کالری شماری کن ببین سریع آب میشی من خودم رژیمم کاری شماریه 

یه روز درمیونم ورزش ۲ساعته 

شکر..  ام میخورم ولی خیلی کم 

برنامه مانکن نصب کن روزی ۱۰۰۰کالری مجازی بخوری 

من یه خانومی هست تویه گروه واتساپ گروهشه‌ همه ام ویس دادن و دخترن خاستی خصوصی بگو لینک بدم

پیام دادم مرسی گلم♥️♥️♥️

کاری نکردم♥️