2777
2789

دوستم میخاد طلاق بگیره جدای از اینکه مهریه نداره شوهره تهدید میکنه تمام وسایل زندگی هر چی خریدم همه رو میبرم میتونه این کارو بکنه یعنی قانون این اجازه رو بهش میده اخه نمیشه که نه مهریه نه وسیله زندگی

دادگاه نامه میده بره جهازشو بیاره

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر جهیزیه شو میتونه بیاره بقیه بله مال مرده

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

ناشزه شده دوستت؟ 

توی مدت قهر اجرت المثل بهش تعلق نمیگیره 

جهیزیه طبق سیاهه مال زنه... 

مهریه هم ک صددرصد باید بده 

چقد اعصابم خوردمیشه ک بخاطر سواد ناکافی و ناآگاهی یه زن حقش خورده بشه

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛
ناشزه شده دوستت؟  توی مدت قهر اجرت المثل بهش تعلق نمیگیره  جهیزیه طبق سیاهه مال زنه...&n ...

اگه کسی مهریه شو ببخشه بچه شوبگیره.شوهرش باید خرج بچه روبده یا کلا همه چی بچه گردن خانمه؟

اگه کسی مهریه شو ببخشه بچه شوبگیره.شوهرش باید خرج بچه روبده یا کلا همه چی بچه گردن خانمه؟

نفقه بچه باپدرشه 

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛