2777
2789
عنوان

تجربه من از استفاده وکس مرواریدی

22352 بازدید | 18 پست

بچها بیاین یچیزی بهتون بگم 😍😍 من از وکس مرواریدی برای شیو بیکینی استفاده کردم فوق العادس موها رو از ریشه می‌کنه ؛ سفید و نرم می‌کنه پوست رو و خیلی دیر در میاد .(وکس مرواریدی با برند خوب بگیرید از این ایرانیا خوب نیستن)

برای کسایی که میگید با ژیلت و پودر و اینا حساسیت دارید حتما از وکس امتحان کنید واقعا خیلی خوبه. خود ژیلت پوستو تیره می‌کنه ولی وکس به مرور هم موهارو نازک و کم می‌کنه هم پوستو روشن.

:)))

از،تصورشم دردم گرفت😑😐

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیحسی موضعی هم زدی قبلش یانه؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اگه برات مهمه که پوستت شل نشه استفاده نکن.

وقتی. یکی دوبار استفاده کنی خیلی موهارو کم می‌کنه و در نهایت سالی،۳_۴ بار کافیه .

از پیجی که وکسع رو سفارش دادم گفتش ک موهارو فقط میمیره این غلطه که پوستو شل میکنع چون ب پوست نمیچسبه:/