پریا_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 2111 عنوان بچها فیلم پیر پسر و دیدم حالم بد شده 2054 بازدید | 93 پست فیلم پیر پسر و دیدید؟ من بعدازظعر بعد مدتها بیکار شدم گفتم واسه خودم فیلم ببینم اینو دیدم بدتر حالم بد شد بخدا مخصوصا اخرای فیلم انقدر حالم بد شد هنوز عصبیم خیلی فیلم اعصاب خوردکنی بود دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤 دیروز | 21:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3601 چون همش فیلم بود برام مهم نبود😁 ..زنیکه مقصر بود خودش ،نوش جونش وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......
زرینتاج2 عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 2560 متاسفانه همینطور هس تازه عوامل سازندش خیلیم کیف میکردن دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
پریا_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 2111 تو که میدونستی اعصاب خورد کنه چرا دیدی؟ نمسدونستم عزیزم از کجا باید میدونستم دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
پریا_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 2111 متاسفانه همینطور هس تازه عوامل سازندش خیلیم کیف میکردن خاک بر سرا دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
پریا_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 2111 چون همش فیلم بود برام مهم نبود😁 ..زنیکه مقصر بود خودش ،نوش جونش اون ک بدرک دلم برا پسره سوخت مخصوصا اونجا ک استفراغ ریخت سرش دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 13033 من آخر شب قبل از خواب دیدم واقعا بد بود من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
پریا_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 2111 من آخر شب قبل از خواب دیدم واقعا بد بود خیلیم تایمش زیاد بود دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
پریا_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 2111 ندیدم موضوعش چیه ؟ نبین اصلا در مورد یه پیرمرد هوسباز بول هوسه گوهه ک با کاراش دوتا پسرشو اذیت میکنه و اخر همزمان با پسرش عاشق ی نفر میشه دختره رو میکشه پسرشم میکشه دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
قلب_نقره عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 16376 نبین اصلا در مورد یه پیرمرد هوسباز بول هوسه گوهه ک با کاراش دوتا پسرشو اذیت میکنه و اخر همزمان با پس ... پس چرا اسمش پیر پسره ؟ فکر کردم درباره یه پسر مجرد سن بالاست
پریا_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 2111 پس چرا اسمش پیر پسره ؟ فکر کردم درباره یه پسر مجرد سن بالاست خب اون پسرش ک عاشق میشه تقریبا سن بالاس ۴۰ سال ایناس اسم فیلم برا اونه دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
پریا_خانووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 2111 همه میگن بده ولی همه هم می بینن من نمیدونستم نشنیده بودمم ک بده دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤