2777
2789
اخه حرفی ک زدم واس اینم نمیشه بگی دلخور شده درظمن ادم ی روز ناراحت میشه سرد میشه ن اینکه دوروز...

حتما یه روز نیست من بارها ناراحت شدم بیشتر از یه هفته با طرفم سرد بودم

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟؟؟؟یعنی تو دیگه قطع ارتباط کردی باهاش؟؟

نه گلم وقتی من مقصر بودم چرا من قطع رابطه کنم ناخواسته ناراحتش کردم بعدش عذر خواهی هم کردم فایده نداشت کلا سرد شد و تموم شد دوستیمون

نه گلم وقتی من مقصر بودم چرا من قطع رابطه کنم ناخواسته ناراحتش کردم بعدش عذر خواهی هم کردم فایده ندا ...

میتونم بپرسم سر چ موضوعی اینهمه باهات سرد شد و اذیت شد؟؟

میتونم بپرسم سر چ موضوعی اینهمه باهات سرد شد و اذیت شد؟؟

یه حرف رو بهم گفتن که ایشون گفته منم فک کردم حتما گفته بهش گله کردم فهمیدم خواستن بینمونو بهم بزنن

یه حرف رو بهم گفتن که ایشون گفته منم فک کردم حتما گفته بهش گله کردم فهمیدم خواستن بینمونو بهم بزنن

سر همین رابطتون قطع شد ؟ادم مگه خیانت ببینه وگرنه حرف هم زده میشه ناراحتی هم پیش میاد همیشه که خوشی نیست تو رابطه

سر همین رابطتون قطع شد ؟ادم مگه خیانت ببینه وگرنه حرف هم زده میشه ناراحتی هم پیش میاد همیشه که خوشی ...

رابطه عاشقانه نبود گلم دوستی بود بله بعضیا حساسن باید قبل گفتن هر حرفی فکر کنیم