ما همسایه ایم با خانواده شوهرم و از ۴ سال پیش ک من ازدواج کردم ..خواهرشوهرام دوتا مجردن از من بزرگتر..یکی سی سال یکی ۴۰ سال..هیچ زمان جواب سلام منو نمیدن و بی محلی میکنن..کم رفت امد میکنم اما کلا از من خوششون نمیاد احتمالا ..و چند بار هم بهم فحش و تهمت زدن و میگن خونه مون نیا..حدود ۶ ماهه داماد براشون اومده و وقتی دامادشون میاد فقط مارو دعوت میکنن و جلوی دامادشون با من گرم میگیرن..باز دامادشون بره این یکماه حتی نمیگن مردین یا زنده این..خونمون رو ب روی همه...این دورویی شون و اینکه فقط بخاطر ابرو داری با دامادشون ک غریبه مارو تحویل میگیرن زورم میاد...شما جای من بودین چ میکردین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تنها نیستی دقیقااااا خانواده شوهر من هم اینجوری دو روان هیچ کاری نمیتونی بکنی بیخیال باش و زندگیتو بکن خدا خودش به اون داماده هم دورویشونو نشون میده
هیچ کار به مرور داماد خودش میشناستشون. تا آخر عمرشون که فیلم نمیتونن بازی کنن
فکر نکنم.. آخه دامادشون پول داره و کلا خانواده شوهرم آدمهای پولدار رو خم راست میشن و اینکه خونشون یه استان دیگه اس حسابی تحویلش میگیرن..ماها پول نداریم همسایه هم هستیم..