2777
2789

ما همسایه ایم با خانواده شوهرم و از ۴ سال پیش ک من ازدواج کردم ..خواهرشوهرام دوتا مجردن از من بزرگتر..یکی سی سال یکی ۴۰ سال..هیچ زمان جواب سلام منو نمیدن و بی محلی میکنن..کم رفت امد میکنم اما کلا از من خوششون نمیاد احتمالا ..و چند بار هم بهم فحش و تهمت زدن و میگن خونه مون نیا..حدود ۶ ماهه داماد براشون اومده و وقتی دامادشون میاد فقط مارو دعوت میکنن و جلوی دامادشون با من گرم میگیرن..باز دامادشون بره این یکماه حتی نمیگن مردین یا زنده این..خونمون رو ب روی همه...این دورویی شون و اینکه فقط بخاطر ابرو داری با دامادشون ک غریبه مارو تحویل میگیرن زورم میاد...شما جای من بودین چ میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کار به مرور داماد خودش میشناستشون. تا آخر عمرشون که فیلم نمیتونن بازی کنن

فکر نکنم.. آخه دامادشون پول داره و کلا خانواده شوهرم آدمهای پولدار رو خم راست میشن  و اینکه خونشون یه استان دیگه اس حسابی تحویلش میگیرن..ماها پول نداریم همسایه هم هستیم..

فکر نکنم.. آخه دامادشون پول داره و کلا خانواده شوهرم آدمهای پولدار رو خم راست میشن  و اینکه خون ...

جدی نگیرشون.

خداروشکر یکی از خواهرشوهرات داره میره.

دعا کن اون یکی هم شوهر پولدار کنه و بره.

اینجوری که راحتتر هم میشی.

برن تو راحت میشی