2777
2789
عنوان

بابام جلو شوهر خالم گوش پسر خالمو پیچوند 😀منم کیف نمودم 😁😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 108 پست
خب بعدا ک دیدی بدون اینکه تو تاپیکش نظر بدی میرفتی بیرون چون مطمئنا برای امثال شما اون تاپیک رو نزده ...

پس تو عنوان میزد : بیاید تایید و تشویقم‌کنید

مگه میشه تاپیک زد و گف تو نظر نده تو کامنت بزار؟؟؟؟ جنبه نظر مخالف ندارید تاپیک نزنید

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

توله ی خواهر شوهرم از خونه ی پدر شوهرم پسرمو زد نه یه بار ۴ بار آخرشم پا گرفت جلوش پسرم با سر خورد زمین 

وای خدای من دیگه شِمر جلودار شوهرم نبود چنان لگدی زد به توله ی خواهرش که کبود شد 😆😆😆

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس تو عنوان میزد : بیاید تایید و تشویقم‌کنید مگه میشه تاپیک زد و گف تو نظر نده تو کامنت بزار؟؟؟؟ جن ...

من دیشب تاپیک زدم در این مورد😐اگه دوست داشتی بخونش

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
من دیشب تاپیک زدم در این مورد😐اگه دوست داشتی بخونش

چک میکنم عزیزم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ما که تا کالا همچسن کاری نکردیم و نمی‌کنیم 😒

🙄😏🙄😏🙄😏🙄😏🙄😏🙄😏

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
حقیقتا درسته اون بچه مدییت نمیشده از طرف خانوادش ولی کار پدرتون اشتباه بوده که یه بچه بی پناه ک ضعی ...

به جون خودم انقدر که اون زور داره منم ندارم یه بار چنان چکی زد بهم که جا دستش تا یه روز تو صورتم بود 🤦🏻‍♀️

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
توله ی خواهر شوهرم از خونه ی پدر شوهرم پسرمو زد نه یه بار ۴ بار آخرشم پا گرفت جلوش پسرم با سر خورد ز ...

یاد شوهرخالم افتادم😂😂😂😂 اونم تحمل نداره ببینه یکی بچش رو میزنه البته اون پیشگیری کرده الان کسی جرأت نداره به بچش چپ نگاه کنه✌🏻😂

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
پس تو عنوان میزد : بیاید تایید و تشویقم‌کنید مگه میشه تاپیک زد و گف تو نظر نده تو کامنت بزار؟؟؟؟ جن ...

وقتی خوندی دیدی موضوعشو دوس نداری مجبور نیسی نظر بدی حیف نمیشه وگرنه خودم دومتو میگرفتم مینداختمت بیرون خخ

وقتی خوندی دیدی موضوعشو دوس نداری مجبور نیسی نظر بدی حیف نمیشه وگرنه خودم دومتو میگرفتم مینداختمت بی ...

مگه تو تونستی وقتی کامنت منو خوندی ،جلو خودتو بگیری و ریپلای نکنیییی ؟؟؟منم مث تو😏

@نی_نی_یار_پنج  

بهتره نی نی یار ب این ادبیاتت رسیدگی کنه

چجوری پدرت اصلا روش میشه کتک بزنه؟ اونم یه بچه ۳ ساله رو؟ خجالت داره نه افتخار  هر کاری یه راه ...

ما اصلا نمیرفتیم خونشون اونا میومدن 😕

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱

شمایی که با فرهنگین میشه بگید باید چیکار میکردیم اون موقع ؟  اصلا قصد توهین ندارم به خدا میخوام یاد بگیرم 

مگه تو تونستی وقتی کامنت منو خوندی ،جلو خودتو بگیری و ریپلای نکنیییی ؟؟؟منم مث تو😏 @نی_نی_یار_پنج ...

من وقتی دیدم تو تاپیکو خوندی جلو خودتو نگرفتی دیگ منم ناچارا نتونستم جلوی خودمو بگیرممم