2777
2789
عنوان

بابام جلو شوهر خالم گوش پسر خالمو پیچوند 😀منم کیف نمودم 😁😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه عادت بدیه همتون دارید تا اسی گفت بچه رو زدن ریختین سر اسی

به خدا اگه این اتفاق واسه شماها می افتاد بدتر از اسی رفتار میکردین 

فقط بلدین الکی ادای روانشناس کودک در بیارید

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
چون قدیمیه

خیلی هم قشنگ و خاصه و اسم هر کسی نیست

صلوات‌میفرستی‌برام 🥺♥️کابری‌ سوم😑🤝اصلا تا سه نشه بازی نشه✌️😂دو کابری قبل به درخواست خودم ترکید😐🤝یا راهی خواهم یافت🤞یا راهی خواهم ساخت✌️😜کاربری به دست دو تا خواهر 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍👩
کتک زدن بچه روادب نمیکنه  گاهی باید حرف زد گاهی کتک زد وگاهی هم بترسون این بچه باکتکای پدرت و ...

والا دو روز بعد از ماجرا که دیدیمش ، دیدم اومد گوشی مامانشو داد به خواهرم تا باهاش بازی کنه 😂 همه شاخ در آوردن

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
خو شما ک بافرهنگی نیا تو تاپیک بی فرهنگا دگ 

قطعاااا اگ میدونستم قراره همچین خشونتایی رو بخونم، نمیومدم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ولی روی تربیت شما خیلی تلاش نکردن متاسفانه

مرسی عزیزم ❤️😂

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱

الانم بی زحمت برو بیرون 

این چه عادت بدیه همتون دارید تا اسی گفت بچه رو زدن ریختین سر اسی به خدا اگه این اتفاق واسه شماها می ...

اره واقعا خودشون اگ جای اینا بودن بدترین بلا رو سر همون بچه بی پناه میاوردن خخ تازه جالب اینجاس پدره هم میدونسته بچش چ جانوریه و نگاه میکرده و هیچی نمیگفته

الانم بی زحمت برو بیرون 

یه نگاه ب چراغ کاربریم ک مینداختی میدیدی تاپیکتو ترررک کردم، 

پس ریپلای نکن ک مجبور نشم وارد این تاپیک مزخرف بشم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

چجوری پدرت اصلا روش میشه کتک بزنه؟ اونم یه بچه ۳ ساله رو؟ خجالت داره نه افتخار 

هر کاری یه راهی داره شما نرید خونشون یا نزار پسرخالت نزدیک خواهرت بشه وا 

بابای من همیشه میگه زدن بچه باعث میشه پوست نرم و لطیفش ، زمخت و بد حالت بشه بعد بابای شما....... 

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   

خب بعدا ک دیدی بدون اینکه تو تاپیکش نظر بدی میرفتی بیرون چون مطمئنا برای امثال شما اون تاپیک رو نزده و اخرش هم تاکید کرده ک اگر ناراحتی نظر نده