2777
2789
عنوان

بابام جلو شوهر خالم گوش پسر خالمو پیچوند 😀منم کیف نمودم 😁😌

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت باید ب خالت میگف ب فلانی (پسرخالت) یه تشر برو، ک بشینع سر جاش ن این ک بابا تو پاشه پسر مردمو ...

پنجاه دفعه گفته اونم با ملایمت . خالم اصلا گوش نمیده 

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
کدوممون ؟😕 به خدا ما اصلا انقدر که احترام توی طایفمون موج میزنه که داریم غرق میشیم ولی این یکی عجوب ...

خوب کاری کردین

پسر دایی منم همینجوری بود وحشیِ به تمام معنا نه تنها بچه هااز دستش عاجز بودن بلکه با نمک پاش سر سفره مغز همه رو نشونه میگرفت 

۸ سال کوچیکتر از من بود داداشمو که همسن خودش بود ولی لاغر و مظلوم رو زد 

بعد نهار یه گوشه خفتش کردم چنان گلوشو فشار دادم داشت میمرد گفتم دیگه نبینمت دور داداشم همون شد 

شد موش 

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

وقتی خانواده ی خودش جمعش نمیکنن دیگه چاره ای نیست نمیشه بذارید بچه تو نو بکشه!

خیلی هم جدی قتل پیش میاد هم یه بچه از بین میره هم اون یکی تا وقتی که زمان اعدامش برسه خون به جیگر خانواده اش میشه

خوب کرده بابات زدتش همینکه دور و بر خواهرت نیاد کافیه

تاسف به تربیت خاله و شوهر خاله ات بچه رو عقده ای و وحشی دارن بار میارن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من دلم باز از دست این بچه پر شد اومدم گفتم اینجا خیلی عصبانی بودم ازش . خواستم دلم خنک شه .  آخ ...

ب دل نگیر همی بافرهنگا جاش برسه گوش بچه مردمو از جادرمیارن اگ بچشونو بزنه خخ

اسی چجوری خالت بعد مامانت باردار شده بعد بچش بزرگ تره 😂😂😂😂

منظورم این نیست منظورم اینه که متاسفانه همسن هم شدن

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
پنجاه دفعه گفته اونم با ملایمت . خالم اصلا گوش نمیده 

گوش نمیده؟؟؟نرید خونشون. با اینکه میدونید بچه اش این کارا رو میکنه چطووور بلند میشید میرید خونشون مهمونی، تازه آخرم بچشونو کتک میزنید ومیاید؟

مطمعن بااااش مطمعن بااااش بعد از رفتنتون واسه خودتون فحش جمع کردید

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
کاش بابات اول روی تربیت بچه خودش کار میکرد 

خواهرم انقدر با ادبه که حد نداره 😕 

خواهرم انقدر با ادبه که حد نداره 😕 

ولی روی تربیت شما خیلی تلاش نکردن متاسفانه

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪