باید اول اسم خودت بنویسی بعد مامانت.....مثلن زهرا دختر فاطمه
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همینه من خودم یادش بخیر نوشته بودم اینو ...اگه میتونی بده مامانت بنویسه واست ...راستی دعای چهل کلید هم تو نت بزن اونم عالیه....
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
اره به خدا ۱۲ سال پیش نوشتم....دعاهای خوبین مخصوصن چون تو مفاتیح هستن...ببین چون مامانا دلشون پاکه دوست دارن خوب ما خوشبخت ...من دادم مامانم نوشت....ولی میتونی خودتم بنویسی....با اعتقاد بنویسی انشالله یه بخت خوب و عالی قسمتت میشه عزیزم...🤲💚💞
عزیزم ببخشید که انقد سوال میپرسم ولی میشه بگی چند وقت بعد نوشتن این دعا جواب گرفتی؟
خواهش میکنم عزیزم....ببین یادم میاد نوشتم خواستگار بعدش به طور جدی سه نفر اومدن...انگار یه سنگینی برداشته شد...قبلش همش در حد حرف اینا بود...فکر کنم سه یا چهار ماه بعد دیگه عقد کردم...قبلش نماز بخون....امروزم روز خوبیه همین امروز بنویس...انشالله به زودی زود خبرای خوشت میای میگی😘🥰