2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تبلیغشون میکنن که

کلاه برداریه گلم..سه چهار تا بازی بود یکیش حدث تصویر بقیه ش هم سوالات بود کلی پول بردم ولی ندادن 😖

خدایی دیگه نترکونین کاربری هشتممه گناه دالم🥵🥴کاربری دست دونفره..لایک نکنین لطفا

بله

بازی های بلاکچینی ولی نه همشون

ممکنه بعضیاشون اولش معتبر هم باشن ولی بعد مدتی قیمت ارزی که میدن کم بشه و سایت و مجموعه جمع کنه بره

پیشنهاد من شدیدا سایت رولرکوین هست.خیلی معتبره و در صدر اعتبار این مجموعه روشها هست.چندین ساله سابقه داره.بازیهای بلاکچینی معتبرترینشون هم جدیده ولی این جریانش فرق داره

بعدش 2 بازی دیگه رو توصیه می کنم widiland

crypto royale

بله بازی های بلاکچینی ولی نه همشون ممکنه بعضیاشون اولش معتبر هم باشن ولی بعد مدتی قیمت ارزی که مید ...

ببخشید امکانش هس منو راهنمایی کنین من ثبت نام کردم ایمیلم تایید شد بقیع رو نیاورد برام ...ممنون میشم راهنماییم کنین خیلی نیاز دارم به درآمد

ببخشید امکانش هس منو راهنمایی کنین من ثبت نام کردم ایمیلم تایید شد بقیع رو نیاورد برام ...ممنون میشم ...

سلام

تو دوران رکود و اصلاح بازار ارزها بازیها هم فعلا چنگی به دل نمیزنن.روشهای دیگه درآمدی فعلا تو اولویتن

بازی جدیدی معرفی بشه میذارم تو کانال و گروهم

یه پیام بدید تا ایدی تلگرامم رو بهتون بدم و عضو کانال و گروه بشید