امروز تولد پسر خاله رلم هست، پسره دوسالشه... رلم بهم گف تو هم بیا حال و هوات عوض بشه، دختر خالشم گف بیا بهشون میگم که تو دوستمی، گفتم باشه، اون تقریبا 6ماه پیش عکس منو به برادرش نشون داده بود و گفته بود که با منه، توی عکس زیاد واضح نبودم اما بعد ها به یه دلایلی بهشون گفت من با این دختره نیستم و یواشکی ادامه دادیم... الان میگه اگه بیای یهو برادرم میشناستت برای ایندمون دردسر میشع... اما من هی میگم اون منو یادش نیس توی عکسه هم بهم زیاد خیره نشده بوده... بازم گف نیا.. خیلی از رفتارش ناراحت شدم و گفتم دیگه عمرن باهات بیام جاعی.. عصبیم کرد
تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین. https://harfeto.timefriend.net/16477535275636 خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯