2777
2789
عنوان

از کی این همه عقده ای شدیم...

185 بازدید | 15 پست

یکی میگه بندریا لهجه مزخرفی دارن اصلا اصالت ندارن،یکی میگه مناطق محروم کرمان وحشی هستن بهتره دکتر نداشته باشن تا از بیماری و درد بمیرن،یکی میگه نرین اهواز سرتون رو میبرن من خودم دیدم چجور آدمایی هستن....

چرا همه مردم رو با یه چوب میزنین؟

کاش قبل از حرف زدنتون یکبار فکر کنین

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

هرکس راجع به یه قومیتی یه حرف بدی می‌زنه متاسفانه ولی در کل همه خوب و بد دارن نمی‌شه به یه چشم دید . 

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنفرم از رفتار های نژاد پرستانه 

همه ی ما، خارج از هر دین و ملیتی که داریم انسانیم و به دین انسانیت پایبند 

که انسانیت حکم میکنه با هم نوع خودمون این رفتار رو نداشته باشیم😊💔

اونی که میگفت جاهای دور افتاده وحشی ان نباید دکتر داشته باشن چقدر بی وجدان بود میگفت در اینده مطب بز ...

دکتر نبود که دانشجو فیزیوتراپی بود

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

من خودم یه آقای افغانی هست خیلی مرد خوبیه همیشه از اون سبزی میخریم یه بار شوهرم زنگ زد گفت پیش آقای فلانی ام شوهرم به شوخی به اون آقا میگه خارجی گفت پیش اقای خارجی ام سبزی بگیرم گفتم نه  حال ندارم پاک کنم وضعم خرابه بعد شنیدم آقاعه با خنده گفت فکر کنم اسم منو گفتی خانمت گفت نگیر چون افغانم بخدا از اون روز سردرد و عذاب وجدان ولم نمیکنه صدبارم به شوهرم گفتم برو از طرف من از ش عذر خواهی کن بگو ما نژاد پرست نیستیم بخدا من اون روز حال سبزی پاک کردن نداشتم حالا به شوهرم گیر دادم تورو خدا چند باز ازش وسیله بگیر ک فکر بد نکنه

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
من خودم یه آقای افغانی هست خیلی مرد خوبیه همیشه از اون سبزی میخریم یه بار شوهرم زنگ زد گفت پیش آقای ...

منم همیشه از این گاریا سبزی میگیرم ۲تا بچه افغانن

ای بعضیا بی انصافن چن بار جوری حرف زدن باهاشون دیدم چونه بچه لرزید ولی غرورش نذاشت گریه کنه بهش گفتم اشکالی نداره عزیزم و با احترام برخورد کردم

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫