سلام دوستان عیدتون مبارک.میخوام گوشی بخرم برای همین اگه میشه لطف کنید در مورد گوشی های میان رده با ذکر نوع و مدل گوشیتون تجاربتون رو در میان بگذارید که ایا راضی بودین اگر نه چه مشکلی داشتن.ممنونم
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
اگه تاپیکمو دیده باشین پرسیدم گوشی a11 بخرم یا a12 خیلی ها گفتن راضی هستیم خوبه. من میخوام A12 سامسونگ حافظه 128 بخرم😐
فضانورد آینده.... 👩🚀 لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شیائومی هم قیمت موتو بود ولی عملکردش بهتر و روان تر هست
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
امروز سامسونگ A52 رو دستم گرفتم احساس کردم کوچیکه و خوش دست نیست نمیدونم چرا دلمو زد وگرنه من نیتم A52sبود که فروشنده گفت اونا پلمپن همین ساده اشو ببین شبیه هم هستند یعنی بدون دیدن گوشی میگن بخر
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
استارتر گرامی باید ایتم هایی که براتون مهمه رو در نظر بگیرین. مثلا دوربین براتون مهمه یا سرعت پردازش یا مثلا 5G باشه اینترنتش یا چند گیگ بودن حافظش و رمش. باید الویتهاتونو در نظر بگیرین اما بطور کلی شیائومی گل کاشته با گوشیهای خوبش
من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"