2777
2789
عنوان

جهیزیه...

67 بازدید | 10 پست

سلام....عید عروسیمه و درحال خرید جهیزیه من خیلی سخت پسند و سخت گیرم من و خواهرشوهرم باهم عروسیمونه ازنظر اقتصادی شرایطمون ی جوره اون بهترین جهیزیو روگرفته ولی خانوادم ب من میگن قناعت کن و ارزون بردار خودتون ک میدونین جنس گرونه ازطرفی هم ادم نمیتونه ی چیزی روبخره ک ب دلش نباشه هم دلم برا بابام میسوزه ....هم نمیتونم کوتاه بیام😞😞😞

خسته از زندگی🥲💔

اولا به پدرت رحم کن یعنی چی نمیتونم کوتاه بیام 

هر چیزی نخر فقط واجبات بعد ها میخرید با هم

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

دوست من به پدرش رحم نکرد بنده خدا تو فشار بدهی سکته کرد دور از جون پدرت 

عروسی نگرفت

فشار نیار به خانواده ات 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم میگ بعد عروسی کمکش قسطا رو‌ میدیم

نکن بگو بعداااا با هم میخریم 

وام ازدواج هم میگیری دو تایی بخرید 

به حرف کسی گوش نکن  

قسط و بدهی کمر میشکونه نکن عزیز من

وام ازدواجمو میخوام بدم ب پدرم

بده عزیزم کلاااا واجبات بگیر و سلیقه به خرج بده 

خیلی وسایل های اشپزخونه واقعا بدرد نمیخورن فقط چشم و هم چشمیه 

من جهزیه ام با شوهرم خریدم دو تایی ارزون ترین ها رو گرفتم اما خوشگل حتی وقتی عوض کردم چشمم دنبالشون بود چون خودمون خریده بودیم خیلی چیزا رو بعد ها تو زندگی خریدیم 

عزیزم خواهرانه دارم بهت میگم ببین انقدر باید اعتماد به نفس داشته باشی که فقط پدرت برات مهم باشه نه حرف دیگران عزیزم دوحالت داره یاخانواده شوهرت باشعورن که در اینصورت جهیزیه براشون مهم نیست واخلاق و رفتارتو مهمه یا بی شعورن که حتی اگه تمام وسایلت رو هم از طلا بخری باز یه بامبولی در میارن پس به خاطر اینکه از خواهرشوهرت کم نیاری پدرتو توی فشار نذار