2777
2789
عنوان

جهیزیه...

57 بازدید | 12 پست

سلام....عید عروسیمه و درحال خرید جهیزیه من خیلی سخت پسند و سخت گیرم من و خواهرشوهرم باهم عروسیمونه ازنظر اقتصادی شرایطمون ی جوره اون بهترین جهیزیو روگرفته ولی خانوادم ب من میگن قناعت کن و ارزون بردار خودتون ک میدونین جنس گرونه ازطرفی هم ادم نمیتونه ی چیزی روبخره ک ب دلش نباشه هم دلم برا بابام میسوزه ....هم نمیتونم کوتاه بیام😞😞😞

خسته از زندگی🥲💔

اخی عزیزم خیلی سخته ولی خب واقعا خیلی گرونیه بنظرم کم بگیر و شیک چیز اضافه الکی نگیر 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
اخی عزیزم خیلی سخته ولی خب واقعا خیلی گرونیه بنظرم کم بگیر و شیک چیز اضافه الکی نگیر 

بخدا نمیدونم چیکارکنم....ازطرفی اگ کم ببرم سرکوفت میزنن و میکوبنش توسرم

خسته از زندگی🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمیدونم چیکارکنم....ازطرفی اگ کم ببرم سرکوفت میزنن و میکوبنش توسرم

غلط کردن بهشون اصلا این اجازه رو نده 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

عزیزم اینطور که معلومه حالا حالاها خیلی مراسم و اتفاقای زندگی شما و ایشون تقریبا همزمان میشه...اینو بدون زندگیتون جداست و حتی دو تا خواهر قرار نیس همه چیشون مث هم باشه هرکی اخلاقش و سلیقش فرق داره..شاید شما دوس نداری جهیزیه زیاد ببری و جاش علاقه دیگه ای داری...مثلا دوس داری پولشو بگیری بزنی تو کار..یا هرچی...سبک و ایده خودتو داشته باش تا وقتی تو ذهن شما مقایسه هس دیگرانم مقایسه تون میکنن از همین اول بشکن این عادتو

مطمین باش اونها یک رو صد به شما نشون میدن تا ازتون سو استفاده بشه و هی بخوای بهتر ببری..به نظرم تو تایم خرید جهیزیه اصن باهاشون تنها نشو و تو صحبتاشون نباش که فرصت تاثیر گذاری نداشته باشن و نه نظر بده به جهیزیه ش و نه اجازه اظهار نظر هم بده بهشون...اصن صحبتشو نکن

مهم نیس حالا مثال بود..منظورم اینه حد شما به جهیزیه ت نیست ممکنه هزار ایده بهتر تو ذهنت باشه واسه زن ...

چی بگم....بالاخره ی دختر سهم داره ی جهیزیه ازخانواش...

خسته از زندگی🥲💔

کلا وقتی تو صحبتای جهیزیه با اونا قرار بگیری مجوز اظهار نظرای بعدی رو در زندگی بهشون دادی...سکوت کامل..هرچی میبری لطف هست و دندون اسب پیش کشی رو نمیشمرن و اونها حق هیچ دخالتی ندارن طوری برخورد کن که انگار هیچ ارتباطی بهشون نداره اصصصلا آمار نده اگرم نظری دادن خیلی کوتاه بگو من اینطور دوس دارم همین

چی بگم....بالاخره ی دختر سهم داره ی جهیزیه ازخانواش...

اگر بحثت با خانوادت هست و نگران تبعیض بین خودت و خواهر برادرات هستی بحث فرق داره.اون راهای خودشو داره..من خودم پدرمو چن بار تا دم خرید وسایلای گرون بردم و تقریبا راضیش کردم و باور کرد همونارو میخوام بخرم آخرش موقع خرید گفتم اصن میدونی چیه من میخوام پولشو سرمایه گذاری کنم و باقی ماجرا...حالا خانواده من که استقبال کردن..شمام راه خانوادتو پیدا کن