2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
بنظرت معجزش میتونه به حال بدم غلبه کنه؟ مثلا چی ممکنه تو زندگیم ببینم که بگم آخیش اون غم کوچیکه..... ...

اگه اینجوری بگی که نمیشه من هربار از خدا چیزی خواستم بهم داد چون از ته قلبم بهش اعتقاد دارم🙂💚

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعن مطمعن مطمعنم که یک روز حال خوبی خواهی داشت فقط و فقط به شرط اینکه خودت هم براش تلاش کنی  ...

حرفات واسم جالب بود ممنونم امیدوارم با انجام این کار ها روحم بتونه این روزارو فراموش کنه تمام ترسم اینه که روح نابود نذاره زندگی کنم نذاره از چیزی لذت ببرم...حق داره چون له شده

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
حرفات واسم جالب بود ممنونم امیدوارم با انجام این کار ها روحم بتونه این روزارو فراموش کنه تمام ترسم ا ...

عزیزم روح مثل جسم نیست

اه کاش اینجا امکان وویس داشت بهت کامل میگفت

روح مثل گیاهه ضعیف ک بشه باز میشه تقویتش کردم ا ته بزنیش باز سبز میشه

یروز ب این روا میخندی دختر گل

و نفس های تو،شریان زندگیست در رگ های خشکیده این جهان:)

سلام عزیزم 

اولین کاری که باید انجام بدی اینه که پاکسازی دهنتو انجام بده شما اگه دهنتون از افکار منفی خالی نشه ،هرکاری که بخوای انجام بدی نمیشه 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
یه نفر که امید داشتم بهم کمک میکنه و اوضاعم رو میدونست ولم کرد رفت و انگار من پرت شدم تو دره عمیق و ...

عزیزم تایپیک اولتو خوندم خیلی ناراحت شدم واقعا حق داری ولی اصلا فکر خودکشی و اینارو نکن ان شاءالله یه ازدواج موفق کنی و خوشبخت بشی ولی به نظرم اجازه نده کسی اذیتت کنه هر کی میخواد باشه

الهی بمیرم همین الان تاپیکت رو خوندم. کاش قتلهای اینطوری مجازات نداشت هر کی بهش تجاوز میشد طرفو میزد لت و پار میکرد. خدا جوابشو همین امشب بده به حق دل حضرت زینب. ان شا الله حالت خوب بشه. فقط مشاوره برو. راهنمایی بگیر. ماها اکثرا نظر خودمون رو میگیم مگه اینکه کسی اینجا مشاور باشه بتونه راهنمایی علمیت کنه. 

حرفات واسم جالب بود ممنونم امیدوارم با انجام این کار ها روحم بتونه این روزارو فراموش کنه تمام ترسم ا ...

انشاالله که درست میشه حتما 

نترس, همین الان هم معلومه که توی باتلاق نا امیدی داری دست و پا میزنی و مدام بیشتر و بیشتر فرو میری فقط بخاطر اینکه خودت از ته قلبت و با تمام وجودت آرامش رو نمی‌خوای 

فقط بخواه و برای بدست آوردن خوشبختی و آرامش تلاش کن 

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
نه خیلی بهش امید بسته بودم میدونی چی میگم؟ مشاور مدرسع نبود فکر میکردم فرشته نجاتم رو پیدا کردم

وقتشه خودتو اصلاح کنی 

فرشته ی نجاتت خودت هستی. 

زندگی تو برا هیچکس مهمتر از زندگی خودش نیست. حتی مادرت... 

من با 32سال سن میگم بهت...پشیمونم از اینهمه انفعال 

بلندشو و کمی مغرورتر و خودخواه تر رفتار کن. 

بابام مریضه، مادرم فشارخون داره، داداشمو میکشن رو بریز دور...

داداشت لو بده به مادر و بابات

درست رو بخون و دنبال علاقه مندیات باش. نه اینکه بگی پدر مادرم 55سالشونه نمیتونن از پول من لذت ببرن...

مگه کسی که تو رو بدنیا آورده به امید پول تو آورده؟؟ این چه طرز فکر تحقیر آمیزیه؟ 

به این زودی ها ازدواج نکن. حتما دنبال درس و کار برو و حتی اگر داداشت از خونه بیرون کردن غمت نباشه. 

جای اشغال تو خونه نیست. تو شهر هم حتی نیست. 

میبرنش بیابون میسوزوننش... 

به خودت کمک کن. چون با این طرز زندگی کردنت بیست سال دیگه نمیشی افتخار خانوادت... پول و درآمد پیشکش

ببخشید رک گفتم

عزیزم روح مثل جسم نیست اه کاش اینجا امکان وویس داشت بهت کامل میگفت روح مثل گیاهه ضعیف ک بشه باز می ...

ممنون که امیدوارم کردی

عزیزم تایپیک اولتو خوندم خیلی ناراحت شدم واقعا حق داری ولی اصلا فکر خودکشی و اینارو نکن ان شاءالله ی ...

ممنون عزیزم امیدوارم بتونم روح و جسمم رو از این لجن زار بکشم بیرون و اون شخص به ظاهر دوست رو فراموش کنم خدایاااا

ببین انقدر مظلومی که حرفی برای گفتن ندارم 

من اگرچه بچه طلاقم و آسیب روحی و شکنجه روحی شدم از طرف پدرم 

اما هرگز بهم کوچکترین  تعرضی نشده

الان که بزرگ شدم تازه میفهمم چه مادر عاقلی داشتم هیچ وقتتت منو با مردی تنها نذاشت حتی نزدیکترین محارم

ببین فقط یه کار از دستم بر میاد من مادرم وکیله تو اینجور ‌پرونده ها زیاد سابقه داره اگه خواستی شمارشو بهت بدم که غیر مستقیم مادرتو آگاه کنه کلا از این کارا زیاد کرده 

چقدررررر برای دیگران زندگی میکنیم 
حس میکنم خیلی قوی هستی خودتو زدی ب سلیطگی الان   لعنتی پاشووو ی عقاب همیشه در اوجه   &nbs ...

باورت میشه بعد صحبت کردن اینجا الان دارم میخندم؟؟؟ هر چند روحم زخمی  داغونه حالم بهتر شده تا وقتی که مصیبت بعدی بیاد و همه رو دوباره از اول بریزه روم خودشم اضافه بشه🌹🌹🌹امیدوارم بتونم اون شخص رو هم تو ذهنم کوچیک و کمرنگ کنم