2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
بعد دیدین تایپیک دلم میخواد بشینم هق هق گریه کنم من اتفاق بدی برام میوفته یه حالتی بهم دست میده الان ...

ممنون از همدردیت عزیزم وجودتون و حرفاتوت بهم آرامش داد...دارم حس میکنم اون شخص داره بزرگیشو تو ذهنم از دست میده و آرامش میگیرم خیلی ازتون ممنونم لطفا واسم دعا کن

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
خواهش عزیزم  از صمیم قلب امیدوارم آرامش واقعی بگیری  سرچ کنید در آیات قرآن داریم

خیلی خیلی ممنونم خیلی به دعاتون محتاجم...حرفای شما دوستان باعث شد اون شخص بدجنس ارزشش تو ذهنم کم بشه و آرامش بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا همین حس داشتم ولی الان تو این مرحله که هستم خیلی وقت ها میگم ولش کن گذشته گذشته

ازتون ممنونم...خیلی به دعاتون محتاجم ممنون که کمکم میکنید اون شخص تو ذهنم کمرنگ بشه

با توجه به تاپیک اولت ادم نیمونه چی بگه ولی در کل سعی کن نگاهتو به خودت عوض کنی به خودت عشق بورز خود ...

غم من کوچیک نیست ولی وجود شما ها عزیزان تو تاپیکم باعث شد ارامش بگیرم و واسم کوچیک تر بشه

و اینم بگم اونروزی که من بشدت ناراحت بودم زنگ زدم به حرم امام رضا انقد گریه کردم 

دلم بد شکسته بود ازش خواستم که بین خدا و من واسطه بشه چون من هر موقع اتفاقی برام بیفته ۳ ماه درگیرش میشم خواستم که حتی یه هفته هم ادامه نداشته باشه و فراموش کنم چون حتی ثانیه ای فکر بهش هم منو تا مرز جنون میبرد 

شکر خدا تا یه هفته خوب شدم اما نه فراموش کردم و نه بخشیدم

سلام. 

استارتر گذشته ی من‌ خیلی شبیه تو بود 

من از 5 سالگی شروع شد

و تا 15سالوی ادامه داشت. 

نتونستم به کسی بگم. منم مثل تو خودمو به خواب میزدم و اون وقیحانه ادامه می‌داد. 

بارها بیدار شدم و گریه کردم، ولی مادرم نفهمید. 

برادرم حتی مزاحم دختر عمه ام که دبستانی هم شد، و اونا فهمیدن و اومدن به خانوادم گفتن. مادرم داداشمو تو سن 19سالگی داماد کرد.

منم شانزده سالگی ازدواج کردم. با همون پسر عمم که داداشم مزاحم دخترشون شده بود. می‌بینی چه بدبخت بودم؟ 😭

مادرم بی فکر ترین مادر دنیاست. 

به اندازه ی تمام عمرم ازش گله دارم و نمیتونم ببخشمش. 

من همون ماه اول به مشکل خوردم و بعد 4سال تونستم جدا بشم. 

ولی بعد جدایی هم متوجه شدم داداشم بهم چشم داره.

خونمون یه شهر دیگه بود موقتا، دیدم داره پاهامو لمس میکنه. باورت میشه؟ 

بچش تو بغلش خواب بود! 

خونه ی ما مهمان بود. و داشت تو خواب منو لمس می‌کرد. 

داداشم بعد اون یه بیماری سخت گرفت. 

مادرم پیر شد... هربار بهم میگفت ببخشش... 

ولی از سر دلسوزی برا پسرش بود... 

10سالی مریض بود و تا مرگ میرفت با هر حمله... 

ولی آخر عمل کرد و خوب شد

ولی زندگیش داغونه. معتاد شده. زن و بچش ازش سیر شدن. 39سالشه و پدر چهارتا بچه هست. 

دختر بزرگش 15ساله است. 

ولی زندگیشون داغونه. همه داداشا درس خونده و به جایی رسیدن، ولی این یکی شده ننگ خانواده. 

من بعدش باز ازدواج کردم. الان 32 سالمه. مادر سه تا بچه ام. ولی عصبی و پرخاشگرم.

زندگیم ظاهر خوبی داره ولی حال درونیم بده... 

ناراحتم که چرا سکوت کردم. چرا رسواش نکردم و دلم براش میسوخت که لوش بدم... 

تاپیکاتو سرسری خوندم... متوجه شدم شدیدا احساسی هستی. داری به خودت ضربه میزنی... 

تو رو خدا از این حالت منفعلی بیا بیرون. 

به خودت کمک کن... 

خودشناسی رو شروع کن تا نجات پیدا کنی

خدا همیشه و همه جا کنارمونه و آزمون محافظت میکنه اینو هیچ وقت فراموش نکن من وفتی میترسم یا احساس میکنم هیچ راه چاره ای ندارم ابتو یادم میاد و به دلم آرامش میرسه انقد دوسش دارم میدونم اونم دوسم داره و ازم محافظت میکنه 

ولی بنده خوبی نیستم🥺🥺🥺

تاپیک اولت رو خوندم.از چی می میترسید...از فشار مادر از آبروی پدر یا از کشتن برادر ....خودت کجا قرار داری ؟تا حالا شده برای خودت زندگی کنی ....ترست باعث مرگ میشه ...تا کی میخوای بترسی ....

غم من کوچیک نیست ولی وجود شما ها عزیزان تو تاپیکم باعث شد ارامش بگیرم و واسم کوچیک تر بشه

شاید وقتی فقط غمتو نگاه میکنی بزرگ باشه ولی وقتی قدرت و اراده ای که خدا بت داده رو نگاه میکنی غمت کوچیکه 

تو که تا حالا اومدی از این به بعدم میتونی ادامه بدی

خودتو محتاج بنده ی خدا نکن کسی که رفته دیگه رفته حتی اگه برگرده هم تو نباید بش اجازه بدی

اون که تو رو تو این شرایط تنها گزاشته در حد تو نبوده همون بهتر که بره

خودت انقدر قوی و بزرگ هستی که از پسه همه چی بر بیای