2777
2789

خانمی هستن که ازدواج قبلی داشتن با یک فرزند دختر از طریق یادگیری زبان آلمانی برای مهاجرت تحصیلی با مردی آشنا میشن که ۵ سال آلمان زندگی میکنن اونجا تحصیل کردن و سرکار هستن حالا آقا خواستن از طریق ازدواج مهاجرت صورت بگیره ولی خانم مردد به خاطر فرزندش و آینده خودش و فرزند یا اصلا چطوری میشه اعتماد کرد ؟نظرتون میشه بنویسید ؟اگه سوالی دارید تا جایزگی اطلاع داشته باشم جواب میدم 

آدم ب کسی ک بیخ گوششه نمیشه اعتمادکردآلمان ک دیگه هیچ

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی چت که خیلی آدم متمدن و مهربانی هستن و گفتن با این موضوع هم مشکلی ندارن 

خدا خیرت بده تو چت؟! یعنی اصلا همو ندیدن 

آخه با چت کیو میشه شناخت اونم برا چیزی مثل ازدواج 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
خب چجوری آشنا شدن و چقد شناخت دارن از هم؟ 

شناخت خیلی زیادی از هم ندارن ولی مرد ادعا میکنه که از صداقت و تفاهم خانم خیلی خوشش اومده ز طریق مجازی آشنا شدن هنوز ابتدای راه خوب میخوان نظر بپرسن که بدونن میشه این پروسه رو ادامه بدن برای شناخت بیشتر یا خیر 

خدا خیرت بده تو چت؟! یعنی اصلا همو ندیدن  آخه با چت کیو میشه شناخت اونم برا چیزی مثل ازدواج&nb ...

خب میخوان شناخت بیشتری صورت بگیره حالا از طریق دیدن توی ایران یا ترکیه 

دختر خانم با کی زندگی میکنه؟ اگه با خود خانم زندگی میکنه امکانش هست که از کشور خارجش کنه؟ اگه باهاش زندگی نمیکنه مشکلی نداره که ماهها یا سالها بچه رو نبینه؟ 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
شناخت خیلی زیادی از هم ندارن ولی مرد ادعا میکنه که از صداقت و تفاهم خانم خیلی خوشش اومده ز طریق مجاز ...

ادعا رو فراموش کن، زندگیه با ادعا و حرف که نمیشه، نیازمند معاشرت و گذروندن یه تایمی هس و محک زدن طرف مقابل، حالا اگه ایشون همینقد که وانمود میکنن خواهان هستن پس باید حداقل 6 ماه معاشرت و دیدار داشته باشن و صحبت کنن و نهایتا تصمیم بگیرن 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
دختر خانم با کی زندگی میکنه؟ اگه با خود خانم زندگی میکنه امکانش هست که از کشور خارجش کنه؟ اگه باهاش ...

دختر خانم با مامانش زندگی میکنه آره قیومت دختر با مامانشه و مشولی نداره که مهاجرت انجام بشه نه اصلا مامان بدون دخترش که نمیتونه 

ادعا رو فراموش کن، زندگیه با ادعا و حرف که نمیشه، نیازمند معاشرت و گذروندن یه تایمی هس و محک زدن طرف ...

حرف ایشون هم همینه که اینقدر ارتباط داشته باشیم تا اعتماد ایجاد بشه خانم میترسه که چطوری پیش بره 

حرف ایشون هم همینه که اینقدر ارتباط داشته باشیم تا اعتماد ایجاد بشه خانم میترسه که چطوری پیش بره&nbs ...

ترس تا حدیش طبیعیه اونم همه دارن، چجوری پیش بردن هم خب ایشون بیان ایران و میگم به معاشرت 1 بار و 2بار نیس و حتما حتما با یه مشاور حاذق و یه وکیل حاذق هم مشورت کنین وکیلی که به حوزه بین الملل و قوانینش واقف باشه کاملا و تجربه داشته باشه