2777
2789
عنوان

خانم هایی که شوهراشون راه دورن

537 بازدید | 21 پست

محل کارشون راه دوره چطور تحمل میکنید.الان سه روزه شوهرم رفته تهران. هیچ تحمل دوریشو ندارم. دارم دیونه میشم.... بیاین راهکار بدین چجوری تحمل میکنید

به اخلاقای بدش فک کن😂😂

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

هم دردیم منم دو روزه رفته تهران 

اصلا بیرون نرفتم حوصله ی خودمم ندارم خیلی دلتنگشم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس من چی بگم هفته ای یه روز میبینم اونم هنوز نیومده میخواد بره 😩 دلم پره 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
به اخلاقای بدش فک کن😂😂

اخه وقتی هم اینجاست و میره سرکار روزی یه ساعت یا بیشتر باهم تلفنی حرف میزنیم. تازه شب هم پیش همیم. الان تو این سه روز نتونستم ده دقیقه هم باهاش حرف بزنم دارم دق میکنم

هم دردیم منم دو روزه رفته تهران  اصلا بیرون نرفتم حوصله ی خودمم ندارم خیلی دلتنگشم

منم فکر میکردم اگه بره خونه تکونیم رو انجام میدم. ولی نمیتونم هیچ کاری انجام بدم. انگار تمام شهر خالی شده... 

اخه وقتی هم اینجاست و میره سرکار روزی یه ساعت یا بیشتر باهم تلفنی حرف میزنیم. تازه شب هم پیش همیم. ا ...

الهی بگردم ایشالله زود برمیگرده

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455
منم فکر میکردم اگه بره خونه تکونیم رو انجام میدم. ولی نمیتونم هیچ کاری انجام بدم. انگار تمام شهر خال ...

وای منم  فکر میکردم فقط من اینجوریم     

کی شوهرت تو برمیگرده؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍