2777
2789
عنوان

کیا دنبال کار میگردن

191 بازدید | 15 پست

کار بازاریابی دارم اصلان پول نمیخواد 

یعنی نه برا ثبت نام نه آموزش نیاز به پول نیست 

فروش محصولات آرایشی بهداشتی سلامت 

هر وقت سفارش گرفتی براشون سفارش میزنین با پست درب منزل تحویل داده میشه 

نیاز به خرید محصول نیست اگه دوست داشتین میتونین بخرین اجباری نیست

اگه مایل بودین شماره خودتون بزارین تو درخاست دوستی از طرف شرکت باهاتون تماس میگیریم بعد اگه تمایل داشتین ثبت نام میشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستانی که شیراز هستن و دنبال کار میگردن میتونن به این شماره پیام بدن. 09397588946

فقط شیراز😟

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

کار بازاریابی بیزارم

کاش کاره دیگه ای بود

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
کار بازاریابی بیزارم کاش کاره دیگه ای بود

ولی اصلان سخت نیستا نه اگه مشتری نداشتی کسی  هی بیاد بهت بگه بفروش فروختی یا نه اینجوری نیست 

هر وقت وقتش داشتی یکم تبلیغ کن مشتری پیدا شد سفارش بزن عین آب خوردن 

یعنی همه چیزش اینترنتیه

از طریق اینستا

یعنی همه چیزش اینترنتیه از طریق اینستا

نه از طریق وات ساپ صوتی باهم در مورد کار صحبت میکنیم بعد اگه خودتون دوست داشتین میتونین از طریق اینستا هم تبلیغ کنین 

اگه اصفهانی باشین خیلی از جلسه ها شون به صورت حضوری هست هر کی دوست داشته باشه میتونه بره 

وگرنه میتونیم از طریق وات ساپ با هم صحبت کنیم آموزش ببینین