2777
2789
عنوان

عیدتون مبارک، برای رسیدن ب حاجت دلتون سوره ی حشر میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم برات صلوات فرستادم لطفا برای حاجت منم (فاطمه)دعا کن لطفا ممنونم

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️

تو رو خدا دعا کنید تو رو قرآن انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تا قبل از عید نوروز عقد کنیم منو عشقم، تو رو خدا، خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه زهرا قسم بدید انشالله عشقم روز به روز بیشتر عاشقم بشه و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت به خیر باشیم و از هم صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و فقط مرگ بتونه باعث جداییمون شه تو رو خدا دعا کنید عشق فقط من بخواد واقعا، و به غیر من اصلا کسی به چشمش نیاد 😭😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خدا همه ی اموات رو بیامرزه چشم گلم میخونم

چشاتون بی اشک 🥰🙏🏼 خیلی ممنون 🙏🏼🥰

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼