2777
2789
عنوان

جهازاشو بردن ولی من نرفتم

277 بازدید | 21 پست

با این ک با دختر خالم خیلی خوبم ولی نرفتم 

راستش اخلاق خانواده نامزدش خیلی خشک با بقیه 

منم نرفتم حتی آماده هم شدم ولی دم اخری لباسمو بیرون آوردم مادرم خودش رفت  😑

گفتم حالا میرم اونجا معذب میشم ولش کن 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسم جالبی نیست

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

کاش می‌رفتی 

چیکار خانواده شوهرش داری

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
 کاش میرفتی کمکش گناه داشت 

کمک دهنده ک زیاد دارن منم برم کمکی نمیکنم ک 

ولی خب من واقعا معذب میشم پیش خانواده شوهرش 

واقعا خشک هستن  حتی ی بار منو مخاطب خودش قرار داد دلم لرزید دریغ از ی لبخند  

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

وا چه ربطی به اخلاق خانواده نامزدت داره از الان میخوای خودتا به خاطر یه سری ادما محدود کنی

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

تو ب خاطر دختر خالت میرفتی خب

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

رسم جالبی نیست

مت رسممون کسی ک نیس خواهرای خالم با خانواده پسره 

اتفاقا خودشون میگن بیاین ناراحت ک نمیشیم 

بهتر نرفتی   مجلس بزرگترهاست!  

ربطی نداره 

ما رسممون 

بعدشم ما ک بچه نیسیم دیگ 

کاش می‌رفتی  چیکار خانواده شوهرش داری

اخه اخلاقشون یجوری 

برا عقدش ما رفتیم با این ک همه همو میشناسیم دریغ از ی سلام خشک و خالی همینطور میومدن 

خشک برخورد میکردن 

من مراسم خاستگاری رفتم خیلی پشیمون شدم اصلا رفتارشون طوری بود ک گفتم میخواد ب هم بخوره ...