2777
2789

باورتون ميشه حوصله نوشتن و توضيح ندارم،١٠ساله ازدواج كردم ،و بندر زندگي ميكردم و تُو شهرستان كه خانواده هامون هستن خونه نداريم و تُو يه اتاق خونه مادرشوهرم البته شوهرم خونه خريد ٩سال قبل داد خواهرش اينا بشينن مستأجر نباشن از اين موضوع بگذريم

سه سال قبل شوهرم بندر مغازش فروخت مجبور شديم بيام شهرمون و باز تُو يه اتاق تا يه سال قبل كه اومدم يه شهر ديكه كار شوهرم و با برادرشوهر تُو يه خونه ايم،

چند روز قبل بحثمون شد و امروز عصبي شد شوهرم گفت برو شهرستان وسايلات و جمع كن منم جمع كردم و فردا بليط گرفته 

علت عصباني شدنش اينه من از هر چه ازدواج كردم واسه شاگرداي مغازش آشپزي ميكنم ناهار و شام هميشه واسه ١٠نفر،قبلنا تا ١٦نفر هم ميرسيد امروز گفتم خيلي بهم فشار مياد و خودت درست كن و شد اين كه برو شهرستان

قبلا بهم خيانت هم كرده بيشتر نميكشم بنويسم بجها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تو باید اینو بیرون میکردی زودتر،،یه مورد خوب نبود تو خصوصیاتش😐

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

خوب برو دیگه

الان مشکل چیه؟!!!

جمع کن زودتر فردا هم دیره بنظرم 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

به سلامتی بری 

چش دعا میکنم هرچی عاقبتش بهتره بشه

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

منم غذای کارگرای شوهرمو میزارم غذای ۷ یا ۸ نفرو میزارم خسته میشم با دوتا بچه کوچیک همش تو آشپزخونم 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

ازش شکایت کن

جایی هم نرو 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم