2777
2789
عنوان

کیا با وزن بالا باردار شدن

2365 بازدید | 35 پست

من وزنم 90کیلوئه الان فهمیدم باردارم خیلی استرس دارم 

بنظرتون چقدر دیگ اضاف کنم اصلا میتونم تو بارداری رژیم بگیرم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

نه ولی غذات و زیاد نکن برنج کم بخور پیاده روی برک

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره خواهر من نزدیک ۸۰ کیلو بود کلا ۷ ،۸ کیلو اضافه کرد

کاش منم فقط 7کیلو اضاف کنم...البته میخوام سالم خوری رو هم درپیش بگیرم

اون دختره مرواریدو ندیدی؟ تو اینستا؟ 

فک کنم قشنگ ۱۳۰ کیلو باشه اسم خودشو گذاشته پلاس سایز

بارداره الان 

اونو ببینی ب خودت امیدوار میشی 

کاربری قبلیم با ۲ سال سابقه عضویت تعلیق شد...در انتظار مادر شدن

من ۸۵ بودم حامله شدم رفتم پیش کارشناس تغذیه؛ ولی بعد اینقدر ویار داشتم کل بارداری ۶ کیلو وزن اضافه کردم.. بهتره اگه وزنت دیدی خیلی زیاد شده برو پیش متخصص تغذیه.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

دست خودت نیستش که چقدر اضافه کنی فقط سعی نکن رژیم بگیری که بچه رشدش کم میشه

غذاتو مثل همیشه بخور چربی و هله هوله و فست فودی و نوشابه اینا نخور

الکیه که میگن اندازه ۲ نفر بخور

بچه چندمته؟

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
منم ۹۰ بودم تا آخرش شدم ۱۰۵😂🥲

وایییییی عزیزم ولی دعا کن من اینقد نشم....من میخوام رژیم داشته باشم همه چیزای لازم وسالمو بخورم ولی کم 

خاله من خیلی تپله باردارم شد هیچ تغییری نکرد اصلا

کی با سنگ کلیه که گیر کرده باشه مجاری ادراریش باردار شده😥😥

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
من ۸۵ بودم حامله شدم رفتم پیش کارشناس تغذیه؛ ولی بعد اینقدر ویار داشتم کل بارداری ۶ کیلو وزن اضافه ک ...

ای پس واقعا میشه طبق متخصص تغذیه وزنو تو بارداری کنترل کرد و خطری نداره