2777
2789
عنوان

تو رو به خدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 26 پست
انشالا به خدا دا رم می میرم خودمم مریضم اخه

خدا نکنه حال دختر منم خیلی بد بود، غروب یهو حالش بد شد، بیحال بود و چند بار سرفه همش انگار یه چیزی توی گلوش بود همش انگار میخواست صداشو صاف کنه، بالا هم آورد یه بار بدجور. بردیم دکتر هردو شربت رو که بهش دادم شب خوابید تا صبح نخوابیدم تبش بالا نره، صبحش خیلی بهتر شد. فقط مواظب دمای بدنش باش.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خدا نکنه حال دختر منم خیلی بد بود، غروب یهو حالش بد شد، بیحال بود و چند بار سرفه همش انگار یه چیزی ت ...

تب که داره شیاف دادم بهش بیحاله و چسبیده بهم بزار این شربتم بدم ایشالا بلکه خوب شه 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب که داره شیاف دادم بهش بیحاله و چسبیده بهم بزار این شربتم بدم ایشالا بلکه خوب شه 

بالاتر نره گلم مخصوصا شب. شربت سرماخوردگی هم بهش بده بهتر میشه إنشاءالله 🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بردیش دکتر؟

ببین عدسی براش درست کن سیر بزن توش ،سیروپیازو یکم تفت بده بعدادویه ووووو درکل من خودم وقتی پسرام سرمامیخورن کلا تا دو سه روز بیشتر غذاهامونو سیرمیزنم زودی خوب میشن ،کلا ازموقعی که کرونا با دار و دستش اومده مارو شکرخدا نگرفته

ببین عدسی براش درست کن سیر بزن توش ،سیروپیازو یکم تفت بده بعدادویه ووووو درکل من خودم وقتی پسرام سرم ...

این سیر رو هم قبل کروناچندسال پیش  دکترخانوادگیمون گفت برای سرماخوردگی بچه هام، همم گفت بیشتر غذای محلی بدم بهشون من خودم امتحان کردم میتونم بگم واقعا در حدعالی معجزه واربوده برامون 

برای لاغری خودتم روزی نیم ساعت صبح بعدصبحانه نیم ساعتم بعدنهاربرقص اینم دکترتغذیه برای مادرم گفت نتیجه گرفت البته ۹۸کیلو بود پنج کیلو کم کرد دیگه ادامه ندادولی خودم امتحان کردم از۸۳رسوندم به ۶۹ هم روحیتوعوض میکنه شادمیشی هم وزن کم میکنی البته یک کوچولو هم اگه اشتهات بازه کم کن نه زیاد ،راستی حین رقصیدنتم بایدسه تا لیوان آب بخوری البته دکتربرای مادرم گفت هرنوبت رقص یک پارچ آب بخوربرای همین نتونست ادامه بده ولی من هرنوبت سه لیوان بعضی وقتام سه استکان

دوست خوبم میتونم بپرسم  کجایی هستین

مثلا که چی اومدی به همه تاپیکام نظر دادی ؟؟

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   
مثلا که چی اومدی به همه تاپیکام نظر دادی ؟؟

ببین دوست جونی ،همین تاپیک که الان برای بچت زدی که مریضه هی خانومای سایت بیان بگن خداروشکربچه من که سالمه ناراحت میشی ناراحت نمیشی خودت بگو ،ناراحتی نه بابت اینکه بچه طرف سالمه از اینکه یکی راه درستی پیش پات نمی‌ذاره و یه چیزی فقط میگه،منم بابت اون روز که بهتون اینطوری گفتم منظورم تنهابه شما نبودبعدم عزیزم گفتم که امیدوارم ناراحت نشده باشی ،بازم اگر ناراحتت کردم ببخشید چون اصلا دوست ندارم کسی از دستم ناراحت بشه ،یکی دیگه اینکه شما گفتی توی تاپیکام نظرنمیدی نگفتی که منم نظر ندم نیست دوست جون؟ولی درکل باید جو اینجا طوری بشه که نظر بدیم اونم درست ،جو اینجا هم باید هر آدمی از خودش کم کم شروع کنه تا سایت واقعا عالی بشه جمله آخرمم کلی گفتم برای همه ی خانومای سایت