2777
2789
عنوان

برای سقط چی بخورم؟

848 بازدید | 48 پست

دیروز سونو واژینال دادم 

بتا بعد از دو هفته تاخیر ۳۵۰ بود که ۴ روز بعد تکرار کردم و شد ۶۸۰

دکتر گفت یا خارج رحمه یا داخل رحم و رشدش خوب نیست 

بهم ۳ تا آمپول ۲۵ میلی داده که بزنم ، اسمش یادم نیست چیه

اگه نخوام آمپول بزنم چی بخورم که زود بیفته ؟ 

اینم جواب سونو هست 

زعفرون دم کن

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت که جنین مرده؟؟

یا همین طور الکی و سرخود میخوای سقط کنی؟؟؟

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
شرمنده من نمیتونم بهتون کمک کنم نمیخام تو کشتن ی بچه شریک باشم بای🙂

بچه ای درکار نیست 

من خودم دو هفته ست جنگیدم با چنگ و دندون نگهش دارم اما وقتی خدا نمیخواد ، نمیشه کاری کرد 

وااای نه تروخدا کاری نکن اگر رشدش خوب نباشه خودش سقط میشه و برای خارج رحمی هم یه هفته دیگه برو سونو واژینال تاببینی کجاست 

گلم عجله نکن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دکتر گفت که جنین مرده؟؟ یا همین طور الکی و سرخود میخوای سقط کنی؟؟؟

اصلا جنین نیست 

یه چیز ریز دیدن که گفت شاااااااید ساک خالی باشه 

دکتر گفت رشدش خوب نیست ، بتا توی ۴ روز هم دو برابر نمیشه

اصلا جنین نیست  یه چیز ریز دیدن که گفت شاااااااید ساک خالی باشه  دکتر گفت رشدش خوب نیست ...

فقط به حرف دکترت گوش کن میخوای با تجویزای خاله زنکی چسبتدگی و عفونت و ضعف قلب بگیری؟این چیزای تخصصی با مشورت نمیشه که 

ساک دیده شده مشکلش چیه

یه چیز ریز دید سونوگرافی که گفت شااااید ساک باشه 

به دکترم جواب نشون دادم گفت برو آمپول بزن ، رشد نمیکنه 

بتا هم از اول تا الان توی ۴ روز هم ۲ برابر نمیشه 

بچه ای درکار نیست  من خودم دو هفته ست جنگیدم با چنگ و دندون نگهش دارم اما وقتی خدا نمیخواد ، ن ...

بابا نکن منم اول ۳۵۰ بود دو روز یه بار بتا دادم که رفت بالا عجله نکن فعلا

😎😉😉😑😑
فقط به حرف دکترت گوش کن میخوای با تجویزای خاله زنکی چسبتدگی و عفونت و ضعف قلب بگیری؟این چیزای تخصصی ...

آمپولی که داده برای خارج رحمه بنظرم ، ۳ تا ۲۵ میل

ولی خارج رحم نیستم 

یه چیز ریز دید سونوگرافی که گفت شااااید ساک باشه  به دکترم جواب نشون دادم گفت برو آمپول بزن ، ...

فولیک اسیدمیخوری خودتوتقویت میکنی  یکم صبرکن عجله نکن اگ خارج رحم باشه خودش سقط میشه