آشغال از دستش عصبانی ام خیلی بی خیالت خیلی، فقط داره جون می کنه کار می کنه با خودم می گم دستش خالی اما دیگه خسته شدم هر روز دعوا داریم تو خونه که چرا من خاک تو سر احمق ساده ذلیل شده الهی بمیرمه، شوهر نمی کنم، هر روز بکن بکن راه انداختن تو خونه بکن بکن بکن، یکی از تو کوچه پیدا کنم بیارم بکنم
فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!