2777
2789
عنوان

متخصصان شله زرد بیان..

121 بازدید | 14 پست

دوستان میخوام فردا شله زرد بپزم 

برنج یک کیلو و نیمه تقریبا یکم بیشتر

میخوام شیرینیش نه کم باشه نه دلو بزنه 

دو برابر بگیرم ؟

چقدر بریزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو برابر برنج باید بزنی

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
مرسی

شکر رو معمولا دوبرابر برنج میگیرن، اما شما کم کم به موادت شکر رو اضافه کن تا طعم مطلوبت به دست بیاد

نذرت قبول بانو،التماس دعا

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

برنجت اگه نیمه نیست، امشب با اب سرد خیس کن صبح خوب بکوبشون🌹🌹🌹🌹 حتی اگه نیمه هم باشه من باز میکوبمشون، شله زردم لطیف میشه، فقط شکر و زعفران رو یکدفعه نریز 🥰🥰🥰

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

من خودم مثلا برای ۱۲ پیمانه برنج ۲۰تا۲۲ تا پیمانه میریزم 

چون ۲۴ تا زیاده ب نظرم دیگه دلم رو میزنه

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

من یکم کمتر از دوبرابر می ریزم، شیرینی زیاد رو دوست ندارم، نصف زعفران رو هم اول بریز، برنجات سفید نمونه،کره هم بریز

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

شله زرد بعداز سرد شدن شیرینیش بیشتر میشه اینم حوایت باشه عزیزم 

ب نظرم دوبرابر زیاده دل ادم رو میزنه یکی دوتا پیمانه کمتر از برنجت بریز فوق العاده میشه طعمش 

من شله زردهام فوق العاده هست جوری ک دوستم برای نذریش بهم میگه بیا درست کن برام 😄

اول زعفران بریز بذاره ده دقیقه بگذره و بعد شکر رو بریز ده دقیقه بعد شکر هم کره و خلال بادوم که تو گلاب خیس خورده  رو بریز 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
شله زرد بعداز سرد شدن شیرینیش بیشتر میشه اینم حوایت باشه عزیزم  ب نظرم دوبرابر زیاده دل ادم رو ...

چن تا هل هم اگر داری بذار با برنجت بجوشه یا اگر نداره عرق هل اضاف کن وقتی گلاب ریختی 

شب قبلش ک داری خیس میکنی برنج رو چندتا گل سرخ هم بنداز توش بوش معرکه هس

فردا برا ماهم دعاکنید

برا همه منتظرها که دامنشون با فرزند سالم و صالح سبز بشه🌹