2777
2789

نرسیدم هنو

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبولی دانشگاه اصفهان بود که بهش رسیدم

حالا ارزوم شده قبولی تو ازمون استخدامی 

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
عع چی میخونی منم ترم آخر دانشگا اصفهان

عهههه من ریاضیات میخونم

نه من هنوز اول کارم ترم ۲ هستم😁

تو چی میخونی خواهر؟

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

رویای من دنیایی تفاوت داره بااین زندگی ولی ن نرسیدم ....از پدرومادرسالم و خوب بگیر و خانواده گرم و باصفا تا  زندگی متاهلی خوب و بچه دارشدن...هیچ کدوم را بهش نرسیدم ....ولی  خدابزرگه مطمئنن به چندتاش حداقل میرسم ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
عهههه من ریاضیات میخونم نه من هنوز اول کارم ترم ۲ هستم😁 تو چی میخونی خواهر؟

من عمران میخونم حیف مجازی شد خیلی دانشگاه خوبیه و توش خوش میگذره غذاهای خوشمزه هم داشت ماهی کوفته جوجه و....

من عمران میخونم حیف مجازی شد خیلی دانشگاه خوبیه و توش خوش میگذره غذاهای خوشمزه هم داشت ماهی کوفته جو ...

وای عزیزم خوش به حالت حداقل تو رفتی .

من که رنگ دانشگاهو ندیدم.

ببینم دانشکده شما کنار کتابخونه ازادگانه؟

تو نمیدونی کتابخونه بازه یا نه؟

اون هفته رفتم برا اومیکرون بسته بود☹

وای عزیزم خوش به حالت حداقل تو رفتی . من که رنگ دانشگاهو ندیدم. ببینم دانشکده شما کنار کتابخونه از ...

ما چند تا دانشکده داریم اون که کنار سلف و روبه روی آزادگان اصلی نمی‌دونم والا من که نمیرم کتابخونه حالا ان شالله که باز شه شمام چند وقت برید من که افسردگی گرفتم از وقتی بسته شد