2777
2789
عنوان

دخترم شپش گرفته دارم میمیرم

1301 بازدید | 90 پست

خانما هر نوع مراقبت و رسیدگی دارم بهش بخدا. حمام. حوله روبالشی هرررچی. امروز عمش گف تو موهاش رشک دیدم. من اصن باورنمیکردم. نمیدونستمم رشک چجوریه. الان ک خابید رفتم‌چراغ قوه گذاشتم و شروع کردم ب گشتن. بله متاسفانه ی سری چیزای ریزی دیدم درشون اوردم. حدود ۱۰ تا بودن تقریبا‌. و فقط جلوی سرش ک همونجارو گوجه ای میبندم اسپری گره باز کن میزنم. احتمال داره از اون باشه؟

الان چیکارکنم؟ چطور باید قطع بشه؟ یهو ی دونه نمونه تو سرش شپش بشه. چشام داره کور میشه دیگ چیزی نبود ولی خب میترسم. لطفا اگر راهی بلدید بهم بگید خواهش میکنم

تمام تنم داره میخاره حالم اصلا خوب نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چیزای سفید به راحتی کنده میشدن یا سفت بودن؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

شامپو نکسترین بخر دستور عمل داره استفاده کن 

و بعد هم با شونه مخصوص شپش شونه کن که اگر شپش هست  خارج کنی از لای موهاش

ولی رشک رو باید تار به تار جدا کنی هیچ چاره ایی نداری 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

الهی هنوز کدچولوعه وقتی خوابه تو موهاشو بگرد پیدا کن

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.