2777
2789
عنوان

دخملا بیاین😢

99 بازدید | 10 پست

خیییییلی دلم گرفته،خییییلی ناراحتم 

میدونمم تقصیرخودمه،ولی خب دارم همه زورمو میزنم ک بکنم بره این وابستگیه اعنتی،اینکه با ادم اشتباهی وارد رابطه نشم

ولی اخه چرا انقد بی معرفتن،چرا نامردی میکنن

خب نمیخوای،بگو،نمیخوای چرا با دست پیش میکشی با پا پس

چرا وابسته میکنین

لعنت ب همشون،یکی از یکی خرتر،احمق تر

اخه بیشووور تو ک انلاینی پس داری چ غلطی میکنی ،چرا پیام نمیدی بهم،چرا پیام میدی انگار ن انگار چیزی شده

چرا بهم زنگ نمیزنی ،ینی دلت نیخواد صدامو بشنوی

چ مرگته،من ک متعهدانه باهاتم،چی میخوای اخه

از خداتم باشه تو این دوره زمونه ی دختر مثل من گیرت بیاد ،

چراااا انلاینی پیام نمیدی لعنتتتتتتی

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

آویزون نباش تا عین کنه بچسبه بهت  اینو زمان ثابت میکنه زیاد بری سمتش هوا برش میداره

خب چجوری ینی؟بدبختی نمیتونم انلاین نشم،سختمه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واتساپ جی بی بنصب بزن رو ساعت ک اون گوشه هست آخرین بازدیدت میشه همون ساعت مثلا الان بزنی مینویسه آخرین بازدیدت ساعت ۱۰ و ۳۱ دقیقه هرچقدرم بری واتساپ آن هم بشی همون ساعت ۱۰ و ۳۱ میاره مگر اینک بزنی رو ساعت بخوای آن بشی دو روز اینجوری بکن ببینم اصلا نگرانت میشه یان

دوسش دارم .دوسم داره
واتساپ جی بی بنصب بزن رو ساعت ک اون گوشه هست آخرین بازدیدت میشه همون ساعت مثلا الان بزنی مینویسه آخر ...

عزیزم شمارمو نداره اصلا،تو تلگرام نمیشه ؟؟؟

خب آنلاین باش اونو نگا نکن زیادم آنلاین نباش زیاد بهش زنگ نزن اس نده کتاب زنان زیرک رو دان کن اونوخ ...

بببین این از ایناس ک کلا کم چته،تو گروهم اینجوری بود ک با هم بودیم،

شمارمم نداره،

عزیزم شمارمو نداره اصلا،تو تلگرام نمیشه ؟؟؟

اوه چ بد تگرامم میشه ولی من بلد نیستم ولی میدونم ک میشه ی تاپیک بزن بگو چجوری اخرین بازدید تلگرامم ثابت نگه دارم تا بگن بهت

دوسش دارم .دوسم داره
بببین این از ایناس ک کلا کم چته،تو گروهم اینجوری بود ک با هم بودیم، شمارمم نداره،

خب پس چه اصراری داری باهاش باشی تو تو زندگی اون خیلی کم رنگی اگه بهت حسی نداره بیخیال باش ب خودت فکر کن به آینده‌ای ک قراره داشته باشی همه وقت و انرژیتو پای رابطه یک طرفه نذار ک بعدا جونی برات نمونه و عشقی برات نمونه بیخیال باش ب پیشرفتات فکر کن عزیزم

خب پس چه اصراری داری باهاش باشی تو تو زندگی اون خیلی کم رنگی اگه بهت حسی نداره بیخیال باش ب خودت فکر ...

مرسی مهربون از دلداری و‌راهنماییت🌺

اوه چ بد تگرامم میشه ولی من بلد نیستم ولی میدونم ک میشه ی تاپیک بزن بگو چجوری اخرین بازدید تلگرامم ث ...

ممنون عزیزم از راهنماییت،