یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها بدیش اینه که بعد از نزدیکی واژن درد و درد لگن میگیرم عسل چند روز استفاده کردم ولش کردمکلافه شدم آخه خیلی چسبناک بود همه جا عسلی شده بود ملافه تخت حالا باید انگار یه همت دیگه کنم
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
منم پارسال زخم داشتم طوری که ماما بهم گفته بود حتما باید فریز کنی و گرنه خوب نمیشه.اما چون از فریز میترسیدم یه پماد لکورکس خریدم و هفت شب استفاده کردم.بعدش که رفتم پیش دکتر بهم گفت زخم نداری.فقط یه التهابه.حالا نمیدونم اثر پماد بود یا خودش خودبخود خوب شد
من خودم با ژیلت که شیو کردم واژنم زخم شد اما بعدش زخمم عفونت کرد، فکر می کردم اچ پی وی گرفتم اما دیدم ترشحات چرکی داره زخمم، تو اینترنت کلی گشتم تا یه مرکز پیدا کردم که کلا تخصصشون درمان هر نوع زخم. اسمش دکتر زخم تو سعادت آباد هم هست، به نظرم اگر دیدی هنوز خوب نشدی یه سر به اونجا بزن من که ازونجا جواب گرفتم و زخمم خوب شد