2777
2789

خواهرزادم پیش من باشه پدرو مادرش نیستن ۶سالشه وهیچ سررشته ای ندارم تو نگهداری لطفاً کسانیکه میتونن کمک کنم بگن سرگرمی بازی اینارو چیکار کنم دلتنگی نکنه یا حوصلش سر نره بهونه نگیر ممنون از راهنماییتون♥️♥️♥️

کارتون براش بذار

باهاش اشپزی کن ولی مواظب باش

بازی کن

براش قصه بگو

ببرش داخل حمام اب بازی کنید 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگه دیگه 

حرفشو راحت میفهمی

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

وسایل خطرناک و چاقوهای بزرگ و تیزو از دم دست وردار اگه پنجره هاتون حفاظ نداره پرده ها رو بکش کنجکاو نشه بره پنجره رو وا کنه جلو تراسو اینا نزار بره چون بچه ها شیطونن بپر بپر میکنن یا لم میدن ...سعی کن خوراکی بخری و چندتا فلش کارتن پر کنی با هم ببینید ...یا ببرش پیاده روی خسته شه شبا زود بخوابه  دستشم محکم بگیر ...اگه همسایه ای فامیلی کسی بچه هم سنش داره دعوت کن باهم باشن

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨