2777
2789

دو کرج خوب از نت پیدا کردم اسمشو یادم رفت فقط طبیعی خیلی قشنگ عمل می‌کنه حیف شد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بنظره من 

عبدالمطلبی ❌ناراضی خیلی داره و الکی گرونه 

نبی پور ✅خوش اخلاق و خوش برخورده کارشم تمیزه گرون

حسینی اقدم ❌بداخلاقه و هیچ کمکی به بیمارنمیکنه فقط الکی میتوپه و هیچ گونه احضار نظری رو قبول نداره کاره خودشومیکنه 

ساراپذیرا❌چون یه دکتریه که فقط برای بینی های بی عیب ونقص بدرد میخوره عیب دار باشه مثلاخودم انحراف بینی داشتم و پولیپ قبول نکرد 

گرمارودی❌میخوای عیب داربشه بینیت توصیه میکنم بری پیشش برادرم بعداز عمل تازه به خروپف و مشگل تنفس افتاده 

همه ی این تجربیاتم رو تو مطب گردی هام بدست آوردم 

الانم خودم بین ✔هادی محسنی مقدم ✔نبی پور 

گیرکرده ونمیدونم کدوم رو انتخاب کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی جان بالاخره تو کرج پیش کی عمل کردی ؟ 

من با اقدم وقت عمل دارم 

ولی نمیدونم چرا هرچی خوشگل تو خیابون میبینم میگن اقدم عمل کرده ولی میرم مطبش یکی دو نفر با بینی های ایراد دار میبینم 😩 

نمیدونم چکار کنم 

بینیم غضروفیه

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
عمل کردی پیشش؟ بنظرم اقدم قبلنا کارش خوب بود جدیدا تو مطبش همه ناراضین

وای نگوووووو😩 شنبه وقت عمل دارم باهاش 

پس کی خوبه ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
پیامتو تازه دیدم عمل کردی الان؟ راضی؟

سلام عزیزم بله عمل کردم 

والا میگن ورمه 

از سربالا بودنش خیلی دوسش دارم ولی امیدوارم ارتفاعشم ورم باشه 🤷🏻‍♀️