سلام خواهرای گلم میشه کمکم کنید من هنو ۸ ماهه اومدم خونه خودم وتازه ساختیم خونمون رو و الان شوهرم میگه بفروشیم و باهاش جواز نانوایی بخرم به نظرتون چیکار کنم خیلی دودلم شوهرم میگه از تو اون پول در میارم ولی من از خونم حیفم میاد بهترین رو کار کردم رو خونه لطفا کمکم کنید شما بودید چه میکردید باید برم مستاحری اگه بفروشیم
درآمد نونوایی خوبه ، اگه واقعا مصممه برای کارش و میتونه کار درست و درمون راه بندازه ارزش داره چون پول خونه درمیاد ، اگه نه میدونی بین راه شل میشه و پول خونه این وسط به فنا میره نفروش
زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شورگهی تلخ گهی شیرین است
درآمد نونوایی خوبه ، اگه واقعا مصممه برای کارش و میتونه کار درست و درمون راه بندازه ارزش داره چون پو ...
الان که خیلی مشتاقه ومیگه هرچی کار کنم تو باید برنامه ریزی بکنی و باز باهم درست کنیم ولی باخودم میگم ریسک خیلی بزرگیه چون من ۹سال مستاجری کشیدم تا به این خونه برسم الان بعد ۸ماه باید بفروشم برم مستاحری برای همین دودلم حسابی
چه جالب ، منم به همسرم میگم تا کی میخوای برای دیگری کار کنی ، خودت یه کار راه بنداز ، نصف عمرت رفت و ...
من خودم دورم پر افراد منفی هستن که میگن تفروش از دستت میره و دیگه خونه دار نمیشی و میترسم برای همین چون به سختی به این خونه رسیدم الانم شوهرم برام حساب کتاب کرد ديديم خوبه و ميندازه واسمون برا همین موندم دیگه