2777
2789

سلام خواهرای گلم میشه کمکم کنید من هنو ۸ ماهه اومدم خونه خودم وتازه ساختیم خونمون رو و الان شوهرم میگه بفروشیم و باهاش جواز نانوایی بخرم به نظرتون چیکار کنم خیلی دودلم شوهرم میگه از تو اون پول در میارم ولی من از خونم حیفم میاد بهترین رو کار کردم رو خونه لطفا کمکم کنید شما بودید چه می‌کردید باید برم مستاحری اگه بفروشیم

داداشم مثل شوهر شما فکر کرد و خونشو فروخت مغازه خرید کاسبی کرد چندساله پشیمونم نیست هنوز مستاجره ولی میگه اگه مغازش تبود نمیتونست مغازه اجاره کنه 

اگه خدا بخواد امسال خونه هم شاید بخره

ولی من خودم اینکارو نمیکنم میترسم 

درآمد نونوایی خوبه ، اگه واقعا مصممه برای کارش و میتونه کار درست و درمون راه بندازه ارزش داره چون پول خونه درمیاد ، اگه نه میدونی بین راه شل میشه و پول خونه این وسط به فنا میره نفروش

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم مثل شوهر شما فکر کرد و خونشو فروخت مغازه خرید کاسبی کرد چندساله پشیمونم نیست هنوز مستاجره ولی ...

منم میترسم چون الان دوره ای نیس که بخای ریسک کنی ولی باید ریسک کنیممم

درآمد نونوایی خوبه ، اگه واقعا مصممه برای کارش و میتونه کار درست و درمون راه بندازه ارزش داره چون پو ...

الان که خیلی مشتاقه ومیگه هرچی کار کنم تو باید برنامه ریزی بکنی و باز باهم درست کنیم ولی باخودم میگم ریسک خیلی بزرگیه چون من ۹سال مستاجری کشیدم تا به این خونه برسم الان بعد ۸ماه باید بفروشم برم مستاحری برای همین دودلم حسابی

الان که خیلی مشتاقه ومیگه هرچی کار کنم تو باید برنامه ریزی بکنی و باز باهم درست کنیم ولی باخودم میگم ...

ادم تا ریسک نکنه پیشرفت نمیکنه ، منم به همسرم میگم خونه رو بفروشیم بزنیم به کار ، میترسه 

ادم تا ریسک نکنه پیشرفت نمیکنه ، منم به همسرم میگم خونه رو بفروشیم بزنیم به کار ، میترسه 

دقيقا شوهر منم همینو میگه ......میگه باید ریسک کنم تا پیشرفت کنم و میگه تاکی برای مردم کار کنم اینطوری آقای خودمم و سودشو خودم برمیدارم

دقيقا شوهر منم همینو میگه ......میگه باید ریسک کنم تا پیشرفت کنم و میگه تاکی برای مردم کار کنم اینطو ...

چه جالب ، منم به همسرم میگم تا کی میخوای برای دیگری کار کنی ، خودت یه کار راه بنداز ، نصف عمرت رفت و هنوز اندر خم کوچه ی اول

چه جالب ، منم به همسرم میگم تا کی میخوای برای دیگری کار کنی ، خودت یه کار راه بنداز ، نصف عمرت رفت و ...

من خودم دورم پر افراد منفی هستن که میگن تفروش از دستت میره و دیگه خونه دار نمیشی و میترسم برای همین چون به سختی به این خونه رسیدم الانم شوهرم برام حساب کتاب کرد ديديم خوبه و ميندازه واسمون برا همین موندم دیگه